Frubevershverdag lykken er ull er gull

Lykken er god som (g)ull… og verdens beste lillesøster #preggo #hormenell

Lykken er –  verdens mest omtenksomme lillesøster! Hun er god som gull og vet at jeg elsker deilig, mykt ull! Ikke nok med at hun vet det, men hun sendte meg også en ulltopp og en ullgenser fra Pierre Robert og Hanneli sin kolleksjon!

Hvilken lykke på en snøværsdag og kanskje den hittil kaldeste dagen i vinter!

Jeg vil minne om oppfordringen min med å sende POST å glede en med en julehilsen eller et julekort!  (Det er aldri for sent med en nyttårshilsen nå) Nå har jeg både sendt avgårde en haug med julekort og fått uventet post. Alt jeg kan si at det gleder veldig! At noen tenker på meg og vil bruke tid på å glede meg. Har du tenkt å glede noen med god, gammeldags post i år?

FruBevershverdag: BOOB merionull ammetopp fra mammatrend

Jeg 💙 ULL!!!

Tusen takk lillesøster, Pluto! Jeg er glad i deg!

Klem,

storesøster, aka Sad Sam ⭐️

 

 

 

Annonser

10 kommentarer til “Lykken er god som (g)ull… og verdens beste lillesøster #preggo #hormenell

  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Jobber du i Pierre Robert? 💙
   Det eneste kjipe er at nå er bolla blitt så stor, så jeg er redd den formen seg etter magen nå om jeg bruker de. Så jeg har faktisk vurdert å spare de til etter fødselen nå. Vet du om de mister formen litt nå som jeg er tjukk?

   De er superdigg! Og jeg digger designet!

   Svar
 1. Skogfruen

  Åh! Ja! Post! 😀 Jeg blir så lykkelig over å få helt vanlige ting jeg har bestilt selv, så jeg kan bare forestille meg hvor glad jeg hadde blitt over å få noe uventet. 🙂 Dette var faktisk en kjempegod idé, så jeg setter det rett opp på nyttårsforsettlista mi! 🙂

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Så kult! For det er garanter ikke bare vi som digger å få post, Skogfruen! Eller hva? Tipper både mottakeren og DU vil føle dere glade når du vet det er post på vei til en som bli glad 🙂

   Jeg skal gjennom året prøve å være flinkere på å nettopp, sende god, gammeldags post!

   Svar
 2. Linda C. Hagen

  Jeg vet ikke om jeg kommer ti å sende brev akkurat. Men kanskje? Jeg skal i allefall skriver berev til min 5-åring som så trofast henter posten hver dag og blir så skuffet over at han aldri får post, stakkars.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.