Barnearbeid @FruBeversHverdag belønnes rikelig med en i

Litt barnearbeid på en tirsdag må være innenfor? (Jul…)

Igår spurte jeg dere lesere når dere kaster ut julen. Det var utrolig mange som gadd å ta seg tid til å svare og det setter jeg stor pris på! Det var litt variasjoner på når dere kaster den ut. Her i huset har vi egentlig ikke hatt noen fast dag til det. Vi tar det litt sånn det passer og så kommer det kanskje an på hvillkeg dag julaften faller på osv. I år har den store juletemningen virkelig uteblitt grunnet sykdom m.m. – så jeg kunne tenkt meg å bli kvitt alt som minner om jul, for leeenge siden. Men har altså ikke hatt energi eller ork til å styre med det.

Idag var det altså plandag både i barnehagen og på skolen og guttene har vært i tilnærmet normalen. Med andre ord: masse energi som skal ut, etter mange dager inne og liggende i vater. Igår fikk jeg et tips av en leser om å la barna hjelpe til med å pakke bort julen. Guttene er mer enn villig til å «hjelpe» til med alt fra matlaging, til andre dagligdagse gjøremål. Så her så jeg virkelig en fin mulighet til å slippe å gjøre alt selv. Her var det ikke det store av pynt, men juletreet er det som krevde tid. Derfor fant jeg ut at de kunne hjelpe til der! De pyntet det og nå får de altså ta pynten ned. Ganske passende, ikke sant? Litt barnearbeid på en Plandag må være innenfor? De ble rikelig belønnet med en is etterpå og var strålende fornøyde!

Barnearbeid @FruBeversHverdag belønnes rikelig med en i

Barnearbeid @FruBeversHverdag belønnes rikelig med en is 🍦

Vinn-vinn for alle sammen!

Hvordan har din 2.januar vært? Har du pakket bort julen enda? Eller når har du planer om å gjøre det? 

God kveld i stuen!

Klem,

Linn 🎄

 

 

 

 

 

Annonser

8 kommentarer til “Litt barnearbeid på en tirsdag må være innenfor? (Jul…)

  1. Magnhild

    Her blir jula værende til 9. januar, da har renovasjonsetaten innsamling av gamle juletrær. Skulle gjerne hatt den ennå lenger🙂⭐

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.