FruBevershverdag// funksjonalitet eller dyr design vogn?

Jeg trenger kyndig bilhjelp – av deg!

Her er spørsmålet mitt: hvilket bil anbefaler du?

Vi er to voksne, barn på 8 år, 4 år, 3 år, (snart) 2 år og snart en nyfødt baby. 4 åringen sitter i en Recaro Monza bilstol foran. Denne får nemlig ikke plass mellom de to andre bilstolene. (Snart) 2 åringene og 3 åringen sitter i Recaro Zero 1. bilstoler (som kan snus 360 grader på isofix base) og bittelillebror skal få Recaro Privia med isofix baseDenne er for øvrig super genial om du skal ut å fly også! (Se video i kommentarfeltet) Alle disse tre setene tar relativt stor plass grunnet isofix basene. 8 åringen sitter på pute i midten.

Recaro Monza // FruBevershverdag

Recaro Monza // FruBevershverdag

Nå har vi en Touran (7seter) men når barn, bilstoler, vogn ++ skal inn i bilen, så blir det fort trangt! Med tanke på at vi om kort tid faktisk er 7 personer, så trenger jeg biltips av DEG! Hvilket bil ville du valgt og hvorfor? Ikke nok med at det må minst være en 7 seter, men jeg ha plass til alle bilstolene til barna og det må ikke være en typ caravelle ..

2 stk Recaro Zero 1 / Frubevershverdag

2 stk Recaro Zero 1 / Frubevershverdag

Har du noen gode tips å komme med?

Klem,

Linn 🚘

 

 

 

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Jeg trenger kyndig bilhjelp – av deg!

  1. Nina

    Ikke velg Sahran….en fin og praktisk bil,men med MYE problemer. Snakker av erfaring. Hva med en Toyota privera? En stor,sikker og romslig bil med god plass til små og store👍

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.