Ukesmeny gikk ad dundas Frubevershverdag barna utnytter meg

Jeg lot med bestikke igjen! Barna utnytter meg … (ukesmeny som dro dit pepper’n gror)

Fredag. Igår lot jeg meg bestikke av 3 åringen til middag (#middagstips og ukesmeny utgår). Og idag lot jeg meg jammen lure igjen. Denne gangen av en samlet brødregjeng som ikke skulle kle på seg eller gå i barnehagen. De skulle nemlig være hjemme å passe på syke storebror. I et svakt øyeblikk lovet jeg de nystekte muffins til dessert etter middag, om de hørte på meg NU. Sebastian (4 år) ser forundret på meg «mamma, hva betyr NU»? Nå! NÅ! Om dere hører på mamma NÅÅÅÅ, så skal jeg lage muffins. Avtale? Heldigvis gikk de med på det og ble levert i barnehage 15 minutter etterpå!

Bestukket av 3 åringen middagstips ukesmeny frubevershverdag

Bestukket av 3 åringen middagstips ukesmeny/FruBeversHverdag

Jepp, jeg er mamma’n over bestikkelser! Er det bare meg, eller gjør du det (innimellom) også?

God lørdag!

Klem,

Linn 🍰

 

 

 

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Jeg lot med bestikke igjen! Barna utnytter meg … (ukesmeny som dro dit pepper’n gror)

  1. Monica BJ

    Bestikkelserr ja! Det gjør jeg stadig vekk… Men jeg prøver å ikke la bestikkelsene være søtsaker, for jeg veit det er å gjøre meg selv en bjørnetjeneste. Sel om det hender at det blir varm kakao til kvelds eller slikt… Men lover litt aleinetid og brettspill med største når minste er i seng, eller få være oppe noen minutter ekstra om ho er flink og gjør som ho skal og slikt 😉

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.