Min nyttårsaften i år: syke barn og mann ... FruBevershverdag

I følge ryktene har både romjul og nyttår passert – uten at vi har lagt spesielt merke til det … (Vår spesielle nyttårsfeiring)

Romjulen og nyttårsaften har vært preget av sykdom i huset. Guttene har vært syke siden dagen de fikk juleferie. Hvor typisk er ikke det? Alle planlagte familiemiddager med resten av familien, ble avlyst. Vi har stort sett vært inne på grunn av lite energi nivå, sykdom og storm ute. Det jeg så for meg i romjulen, som masse snø, testing av nye snow kickere og akebrett og familieidyll, ble brått byttet ut med pysj, sofakos og legevakten…

Nytt år ble det uansett! Vår eksklusive nyttårsaftenmiddag bestod av pølser i brød og julebrus! Ingen av guttene spiste noe annet enn pølsebrødet sitt og drakk et par slurker. Det sier litt om formen deres, når de ikke en gang drikker brus…

Guttene trosset sykdom og fikk tent hvert sitt ⭐️skudd // Nyttårsaften

Guttene trosset sykdom og fikk tent hvert sitt ⭐️skudd // Nyttårsaften

Nedtellingsklokken som preget spisestueveggen var veldig populær! Hver hele time ringte alarmen på mobilen og på rundgang fikk de sprekke en ballong. Husk det til neste år, om du har små barn i huset!

Nedtellingen har begynt // nyttårsaften DIY med barn Frubevershverdag

Nedtellingen har begynt // nyttårsaften DIY med barn Frubevershverdag

Likevel ville de gjerne ut å se på «rakettene». Så vi kledde på oss, tuslet ut i snøen (som fant det godt å dale ned akkurat da, hvorfor kunne den ikke komme fem dager tidligere?) I vår lille gate møttes store og små til 🌟-skudd rett etter Barne-TV. Vi prøvde også å tenne en papirlykt, men det måtte vi gi opp på grunn av all snøen. Sebastian syns det var stor stas med stjerneskudd og fikk plutselig litt energi. De to minste syns det var litt skummelt. Det ble en kort tur, før vi gikk inn igjen. Vi så ferdig en film og alle 5 gikk å la seg. Før klokken var 21.

Tradisjon tro sender vi opp en lykt - men det lot seg ikke gjøre i snøværet ❄️ Nyttårsaften Frubevershverdag

Tradisjon tro sender vi opp en lykt – men det lot seg ikke gjøre i snøværet ❄️

Hvordan var din feiring?

Ha en avslappende 1.januar – nytt år, mange nye muligheter!

Klem,

Linn 🎉

 

 

 

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “I følge ryktene har både romjul og nyttår passert – uten at vi har lagt spesielt merke til det … (Vår spesielle nyttårsfeiring)

 1. Livet i Casa Didriksen

  Vi hadde et vennepar og turnuslegen på kalkunmiddag. Full fart på ungene, ingen masing og i det hele en veldig koselig nyttårskveld. Dis var livredd raketter, noe underlig da hun vanligvis ikke er redd noe. Men «lys som skyter» er altså ikke favoritten. Yme var dritsur fordi at fyrverkeriet varte så kort, men like etterpå var det «verdens beste dag_!» så tror han hadde det ok.
  Kjipt med sykdom, men heldigvis av den typen som går over da.

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Liker «…vennepar og turnuslegen til middag»! Så koselig! Gildeskål må jo være et fantastisk sted å feire både jul og nyttår! Snø, fin natur, god stemning, en stor og hyggelig gjeng! Alle samles! Jammen om jeg kommer å feirer med dere neste år?

   Ja, for all del! Skal ikke klage sååå mye altså! Blir bare så innmari lei når vi står midt oppi det! Men NÅ ser jeg enden i tunnelen! Guttene har vært langt bedre idag og ingen av de har hatt feber! Bank i bordet!

   Skjønner godt at lys som skyter er skummelt! Det syns J og M og!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.