Barnas favoritt ukedag: lørdag! For da kan man ha godteristopp? + det beste tipse om du spiser ostepop!

Lørdag! Kansje ikke så rart, men barnas favorittdag!

For da kan man:

-sove lenge!

-ikke stresse på morgenen.

-sitte å se på Barne-TV i pysjen og kanskje mamma serverer frokost i sofaen.

-spise godteri!

Noen lørdager har jeg laget skattekart (DIY) med lørdagsgodteri som premie! Det er alltid like stas! Men som regel får de være med i butikken å velge selv ellers velger vi for de, som nå. Da putter vi det i hver sin kopp. Her må jeg si at jeg er ganske avslappet til godteri. Guttene kan gjerne få en sjokoladebit eller is midt i uken. Jeg mener, jeg gomler godteri omtrent hver gang jeg stikker hodet inn i kjøkkenskapene. Ok, kanskje ikke hver gang, men likevel kan jeg bekrefte at jeg spiser godteri mange andre dager, enn bare lørdager. Hvorfor kan ikke de få en? Tar de skade av det? Nope, det tror jeg absolutt ikke. Jeg tror det handler om mengden de får. Her er det aldri fri flyt! Her settes aldri en stor godteri skål eller chips bolle på bordet så de kan hive i seg alt de ønsker. De får heller plukke fra den store bollen og velge det de selv har lyst på.

Godteristopp @FruBeversHverdag

Godteristopp @FruBeversHverdag

Det er sikkert mange som er helt uenige med meg og det respekterer jeg selvsagt. Guttene har er helt normalt forhold til godteri. Eldstemann erklærte for en stund siden at han skulle ha godteristopp 2 uker (hvor enn det kom fra) og det klarte han helt uten problemer! Til tross for at 3 småbrødre satt med sine kopper med godteri.

Spiser du kun godteri på lørdager? Sånn med hånden på hjertet, at du aldri så mye som putter en sjokoladebit eller liten gummibjørn i munnen på en tirsdag?

God lørdagskveld!

Klem,

Linn

Den enkleste måten å spise ostepop på, er med gaffel eller skje som her om det er cheese balls 🤚🏼 Garantert ingen vond lukt eller klissete fingre!

FruBevershverdag / tips til cheese Doodles sånn spises det!

FruBevershverdag / tips til cheese Doodles sånn spises det!

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Barnas favoritt ukedag: lørdag! For da kan man ha godteristopp? + det beste tipse om du spiser ostepop!

  1. Monica BJ

    Jeg spiser nok godteri/søstsaker mer enn en dag i uka. Men aldri i mengder, heller en jsjokoladebit i ny og ne, eller noen potetgullflak. Vi har som en regel heime at det som står på bordet skal alle få av. Derfor settes godiset fram etter leggetid unntatt på lørdager 😛

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.