Ossan pep duo premium grey Melange Frubeveshverdag // Mimmis

Vogndilla – denne gangen gikk jeg for et ukjent merke – hva er din favoritt?

Jeg har vogndilla! Jeg har hatt/har mange forskjellige vogner opp igjennom. Denne gangen har jeg gått for en fra Mimmis! Ossan Pep Duo premium Grey Melange! Jeg hadde ikke kjennskap til dette tyske merke fra før, jeg hadde faktisk aldri hørt om det heller. Har du? Men jeg liker å prøve nye ting!

Ossan pep duo premium grey Melange Frubeveshverdag // Mimmis

Vognen kommer komplett med understell, bagdel og sittedel. Dessuten følger det med to kalesjer, madrass, seatliner, stormtrekk til bagdel og en bumperbar! Så her er faktisk en komplett vogn med alt du trenger fra nyfødt – vognperioden er over eller 15 kilo. Vognen er lett da understellet er i alluminium, veier kun 14, 4 kilo.

Ossan pep duo premien grey Melange Frubeveshverdag // Mimmis

Ossan pep duo premium grey Melange Frubeveshverdag // Mimmis

Det er en 4 hjulsvogn med låsbare, justerbare fremhjul. Jeg har ikke trillet den i skogen enda, men brukt den på asfalt og i butikken. Den er helt suveren å trille! Faktisk så enkel at jeg kan trille kun med en finger! Det er også en romslig handlekurv under vognen, perfekt når jeg handler å går. Markus kan også sitte både fra og mot meg – alt ettersom hva som passer. Badgelen har jeg naturlig nok ikke prøvd enda, men den ser helt topp ut og jeg gleder meg til å ta den i bruk til bittebittelillebror! Det må også nevnes at vognen er lett å slå sammen/transportere i bilen. Justerbar høyde på styret og lekre detaljer som skinn på bumperbar og styret. (Disse kan faktisk enkelt tas av/på da det er glidelås)

Ossan Pep Duo Premium Grey Melange // Mimmis

Ossan Pep Duo Premium Grey Melange // Print sqreen fra Mimmis

Robert har laget en regel: når en ny vogn kommer inn, så må en annne ut. Men heldigvis har ikke han sett ute i «min» bod, populært kalt «barnevogn-parkeringen» så han har ikke sett at ingen måtte ofres på grunn av denne nye! Hysj! Ikke si noe til han!

Ossan Pep Duo Premium Grey Melange // Mimmis

Ossan Pep Duo Premium Grey Melange // Print sqreen fra Mimmis

Hvordan har du valgt vogn? Hva var viktig for deg! Kjent og stort merke eller «turte» du å prøve noe nytt?

Klem,

Linn – med nok en vogn i vognstallen!

 

 

 

Annonser

8 kommentarer til “Vogndilla – denne gangen gikk jeg for et ukjent merke – hva er din favoritt?

 1. Linda C. Hagen

  Denne ser jo helt lik ut som stokke sin vogn! Den var kjempestilig! Har ikke hatt så veldig mange ulike vogner selv, men har sverget til simo kombivogn. Men for litt større barn er jeg veldig fornøyd med emmaljunga scooter. Den er så god for barnet å sitte i. Stor plass og god sittekomfort! Og god å trille.

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Den er faktisk ganske forskjellig for både Stokke Trailz og Stokke Scoot (jeg har begge) Bagdelen og sittedelen er mye høyre opp på understellet på Stokke sin, som faktisk er et stort pluss kår man har mindre søsken som gjerne skal opp i vognen. Understellet til Stokke Trailz er mye større sammenslått, men tipper PEP duo er på Str med Stokke scoot sammenlagt og mer likt i vekt.
   Denne har også mindre dekk enn Trailz. Tror nok ikke dette er noe offroad vogn- men jeg er ihvertfall veldig fornøyd med den!

   Emmaljunga scooter er supert for barna når de sitter i sittedelen, bagdelen har jeg ingen erfaring med. Enig med deg, den er veldig god å trille!

   Svar
 2. Katinka

  Den ser jo utrolig lekker ut. Kan tenke meg den er temmelig lik som Bugaboo donkey som jeg har. Den er jeg iallefall veldig fornøyd med. Men den er dyr da. Denne er kanskje billigere? Og finnes den i tvillingvogn mon tro?

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Jeg og eeeelsker Donkeyn! Tross alt derfor vi hadde to donkeyer en periode da S, J og M alle satt i vogn. Den beste vognen jeg noen gang har hatt! PEP duo finnes kun i enkelt vogn. Tror denne ligger på 6500-, så mtp at dette er alt du trenger ++ hele vognperioden så er det mye vogn for lite lenger, sammenlignet med andre merker som Bugaboo, Stokke, Emmaljunga etc.! Jeg er ihvertfall veldig fornøyd med tanke på bruken. Har denne som ekstra vogn liggende i bilen hele tiden. Helt genial! Den tar også så liten plass i bagg.rommet!

   Svar
 3. Louise

  Vogner er noe som ikke interesserer meg nevneverdig skal jeg være ærlig. Den må være ny og se pen ut, spesielt innvendig med bestemors hardangertrekk og greier da. Hatt Brio og Simo hvor Simo var definitivt best. Solid vogn med fire solide jul og til prisen av en ny Mulberryveske🤪

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Ha ha ha! Jeg digger sammenligningen din med Mulberry veske 😂
   Både Simo og BRIO er jo solide, kjente merker. Helt enig med deg. Husker ikke at jeg var verken superhappy eller misfornøyd med noen av de da jeg hadde de, så de har tydeligvis ikke gjort noe stort inntrykk på meg 🤪

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.