I love the 90’s @Frubevershverdag

Tommel opp om du husker disse! Hadde du en sånn i gamle dager selv, kanskje?

Mandag morgen. Hver morgen de siste 18 dagene har fire spente gutter løpt ned trappen fra soverommene sine. Det er sjeldent de er sååå raske ute av sengene sine og ivrige etter å stå opp! (Tipper de blir rimelig skuffet 25.når de innser nå er det slutt…) På spisebordet står nemlig dagens julekalenderpakke å venter på de.

Dagens pakke inneholdt en look alike Tamagotchi! Husker du disse? Disse små, interaktive små «kjæledyrene». Som faktisk må mates og aktiviseres/lekes med. Nå i starten er det kun ett egg, men etterhvert vil egget klekkes og et dyr komme frem. Jeg husker jeg hadde en sånn selv. Og nå tenkte altså å bringe litt av egen barndom over til guttene. (Det gjenstår å se om det blir en suksess eller ikke …)

Tommel opp om du husker disse fra «gamle dager»!

Lag deg en finfin tirsdag! 

Klem,

L ⭐️

Om du er ute etter noen av mine favoritter når det kommer til baby//barn 0-2 år, sjekk ut: LUI. Enfants for Enfants by Omre J.  Dersom du velger å følge oss på Facebook nå, er du automatisk med i trekningen av en VALGRI Markus spisebrikke! Denne er uunnværlig hjemme hos oss og kjempepopulær!

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Tommel opp om du husker disse! Hadde du en sånn i gamle dager selv, kanskje?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.