Julekalender // @FruabeversHverdag - julen 17

Tommel opp eller ned for (stygge) matchende julegensere?

I det siste sett diverse julegensere. Noen er relativt enkle, med en julenisse eller et dårlig forsøk på en Rudolf. Noen glitrer og de virkelig avanserte har faktisk blinkende lys! Alle kjede-butikkene har en eller annet variant som henger og frister potensielle kjøpere. Ja, gjør den det? Frister altså?

Årets julekort med juleoutfit hos FruBeversHverdag i år // julen 2017

Årets julekort med juleoutfit hos FruBeversHverdag i år // julen 2017

Jeg har ledd av de og tenkt «hvem går faktisk rundt med en sånn»? Helt til vi i helgen var ute på et lekeland med guttene og der, midt inni jungelen av løver og lekende barn, så jeg en pappa. En tilsynelatende normal pappa, med en sånn stygg-fin julegenser! Jeg ble faktisk sittende å glane! For jeg forventet ikke å se en sånn genser i offentligheten. Men hvor skal man da bruke disse genserne?

Hva syns vi egentlig om disse julegenserne?

Hva syns vi egentlig om disse julegenserne?

Og faktisk skal jeg ikke si noe, for jeg kjøpte like julegenser til årets julekort fotoshoot med guttene! Så hvordan er stemningen egentlig over disse stygg-fine julegenserne? Er det tommel opp eller tommel ned? Legg gjerne igjen en enkel kommentar med 👍 eller 👎!

Klem,

Linn 🎄

 

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Tommel opp eller ned for (stygge) matchende julegensere?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.