Bildet er lånt fra Avdeling Holt sin side

#sprejuleglede – helt gratis! Dette er kalenderen som virkelig gleder i år!

Jeg har en forkjærlighet for #payitforward. Konseptet med å gjøre en god gjerning for noen, uten at det forventes. Eller glede noen når man minst venter det. Det skal så lite til, for å gjøre en forskjell er hele tanken bak.

I forkant av advent var det ekstremt mye snakk om pakkekalendere. Tommel opp eller tommel ned for pakkekalender? Jeg har ihvertfall slått et slag for min egen barndomstradisjon og laget 5 stk pakkekalendere til mine i år. (Og jeg har kost meg på veien) For få dager siden åpnet gode, omtenksomme Avdeling Holt (Anja) sin julekalender i år, #sprejuleglede!

#sprejuleglede årets adventskalender

#sprejuleglede årets adventskalender

Kort fortalt handler det om å spre juleglede gjennom adventstiden. Nylig var en av lukene å bake en langpanne kake (jeg bakte min aller første Sara Bernard langpanne kake som følge av denne luken og delte med min nyopererte gode venninne og nabo) – og dele med en kollega, venn eller nabo. En av lukene var også å gi et kompliment til han/hun i kassen i butikken. Dagens luke var å ringe en venn. Gjett hvem Anja valgte å ringe? Meg! Bare for å spørre hvordan det gikk med meg og hvordan formen min var. Snakk om å spre juleglede og vise omtanke for menneskene rundt seg! It made my day! Og jeg har selvsagt tatt en telefon til en venninne selv.

 

ps, det er overhodet IKKE for sent å begynne nå! #sprejuleglede og gled noen andre i førjulsstresset! Og følg gjerne Avdeling Holt på Facebook for flere inspirerende måter å spre juleglede på!

Ha en strålende formiddag!

Klem,

Linn 📞

Husk at imorgen åpener jeg nok en luke i årets adventskalender – morgendagens hint: lek !!!

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “#sprejuleglede – helt gratis! Dette er kalenderen som virkelig gleder i år!

  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Ha ha ha! Nå fikk jeg lættis! Den sammenligningen likte jeg godt og tusen takk for skryt!
   For meg, er #sprejuleglede DIN kalender og derfor får DU skryt for den, dessuten er det jo DU som står for de gode ideene! Og jeg elsker virkelig den ideen din! Den er fantastisk! Jeg har snakket mye med guttene nå om julen nærmer seg, om hvor heldige vi er osv. Og at ikke alle har det så bra som oss. Nestekjærligheten lenge leve! #sprejuleglede 💙

   Svar
 1. Louise

  Så koselig😊❤️ Jeg liker Anjas kalender jeg også. Ringer venn i morra samtidig som jeg åpner pakkekalenderen min. Liker det i pose og sekk😊

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.