Søndag: Hip hop // Engler i snøen & julaften på forskudd!

Søndag var dagen Daniel hadde sett frem til siden i høst. Dagen han skulle danse sin aller første Hip hop dans foran over 500 mennesker! Det var duket for årets juleforestilling «Engler i snøen»! Tidligere i uken var det generalprøve, kostymeprøving og knallhard øving på de 3 dansene som skulle vises frem.

Min førstefødte ble levert før forestillingen med store sommerfugler i magen. Han var så spent. Bestefar, de mellomste guttene og jeg var med for å se. Jonathan ropte og klappet så høyt så alle hørte han, da han så storebror danse på scenen. Det sier vel det meste! Jeg syns det var kjempestas å endelig se dette han har øvd på gjennom hele høsten. For han har nemlig vært svært så hemmelighetsfull og knapt vist oss noen dansetrinn hjemme.

Vi pyntet juletreet en uke før i år (og brøt dermed tradisjonenen om å pynte lillejulaften). Det fordi vi hadde en liten mini-julaften på forskudd igår. Daniel fikk en del av pakkene sine da han ikke er hjemme julaften. Utrolig nok var det ingen av de tre andre som kommenterte eller lurte på hvorfor ikke de fikk noen pakker. (Flaks for meg – for det kunne fort blitt dårlig stemning altså…)

Hvordan ligger du an med julegaver? Er du ferdig? 

Klem,

Linn 🎄

 

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Søndag: Hip hop // Engler i snøen & julaften på forskudd!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.