Trening @FruBeversHverdag med nyfødt baby

Julekos og/eller trening? Hva velger du?

Hva velger du? Dersom du måtte velge bare en ting? Vet du hva? Jeg er sååå lei av diverse såkalte treningseksperter som skal fortelle meg hvordan jeg må legge opp julekosen. Når jeg må ta løpeturen, om denne skal tas før eller etter ribben. At jeg for all del ikke må droppe treningen i julen, men vedlikeholde det. For om jeg ikke gjør det, så vil januar blir såååå tøff! Tenk bare hvor hardt det er å komme i gang igjen med treningen etter en juleferie stappfull av deilig mat, drikke og godteri! Jeg er gravid og har tenkt til å spise det jeg vil, når jeg vil! Jul eller ikke jul!

JuleKOS eller juleTRENING - eller begge deler?

JuleKOS eller juleTRENING – eller begge deler?

For all del, jeg er ikke helt anti-trening! I mine yngre dager har jeg vært veldig aktiv i turn, håndball og de jeg har faktisk jobbet i Elixia. Da de to største ble født hadde jeg de med på treningssenteret. De lå ved siden av meg på matten og noen ganger løp jeg faktisk på mølla med de i bæresele og! (Men det var gaaaamle dager …)

Trening er sunt og bra, både for den mentale helsen og kroppen, jeg skjønner det. Jeg er bare så utrolig lei av alle som skal fortelle meg hvordan jeg skal leve!

Hva velger du? JuleKOS VS TRENING eller begge deler? 

Klem,

Linn 🍭🍬🍫🍰🍩🎂

 

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Julekos og/eller trening? Hva velger du?

 1. Avdelingholt/ Anja Holt

  Tror det er viktig å koble helt ut innimellom. Men man kan jo gå seg en tur, særlig sånne som meg, som har blitt så gamle at de stivner litt. Må ikke trene hver dag, men det er viktig å kose seg! Er ikke i romjula man blir feit og lat, det er noen måneder mellom nyttår og jul….

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Godt sagt!! Det er det jo!
   Å bevege seg er aldri feil og akkurat der, slår jeg myyyye til i løper av en dag! Å leke, fly etter disse aktive guttene mine, er nesten hardere enn en treningsøkt 😂
   Ha ha! Du er jo IKKE gammel, Anja! Nå må du gi deg! Og dessuten er du superflink til å trene også! Det vet jeg jo 👏🏻

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.