Nyttårsforsett - ja eller nei? @FruBeversHverdag

Hva er ditt nyttårsforsett? Eller dropper du det? Her er mitt …

Så er det den tiden på året igjen. Tiden man skal oppsummere året som snart er over og se fremover. Planlegge og tenke positivt. For min del er det virkelig mye positivt og spennende i året som kommer. (Enda) En familieforøkelse! 4 friske og raske storebrødre som er aktive. Masse å se frem til og som jeg gleder meg til å føde !

hva er ditt nyttårsforsett // Frubevershverdag

Hva er ditt nyttårsforsett?

I år har jeg faktisk ett nyttårsforsett! Enda jeg ikke bruker å ha noen … Og det er at jeg skal bli mer tålmodig! Sånn generelt sett. Jeg tror nemlig at jeg stod sist i køen da tålmodigheten ble delt ut. Jeg fikk ikke. Etterhvert som jeg ble eldre, fikk jeg stadig litt og litt mer. Men nå føler jeg at den er borte igjen!

Status oppdatering: Ellers sier jeg som jeg sa ifjor: dropp det om du vet du ikke har sjans i havet til å holde det! Dermed kan du heller ikke bli skuffet over egen innsats! Når det gjelder syltetøyglasset med minner, ble det ikke ukentlige minner – men jeg har faktisk skrevet ned flere gode, minnerike opplevelser gjennom året. Og mimret med guttene og vist de bilder av de minnene!

Nedtellingen har begynt // nyttårsaften DIY med barn @ Frubevershverdag

Nedtellingen har begynt // nyttårsaften DIY med barn @ Frubevershverdag

Ellers gjenstår det bare å si: GODT NYTTÅR 🎉!

Klem,

Linn

 

 

 

 

 

Annonser

5 kommentarer til “Hva er ditt nyttårsforsett? Eller dropper du det? Her er mitt …

 1. Nann Karin

  hei, jeg har ingen nyttårsforsetter, men jeg har valgt meg et ord som jeg håper å holde fremme . Det er balanse 😀 Ellers så håper jeg å bruke kameraet mitt enda mer, få flust av krefter og ikke minst å bli sosial. Og drømmer kan jo bli virklighet 😀 Nyt kvelden, – og alt godt for 2018

  Svar
 2. Magnhild

  Det er vel ikke så rart at du er utålmodig, med 4 gutter i huset, hvorav tre små!
  Dessuten er ikke det koreanske folkeslaget av det mest tålmodige slaget som finnes, det har jeg erfart her i huset , og venners koreanske ungdommer.

  Lykke til med utfordringen 👍🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.