Frubevershverdag dill aPå grønt. Grønt er skjønt!

Grønt er skjønt! Gjerne med gull og sorte detaljer (Interiør)

Jeg er blitt skikkelig hektet på grønt interiør! Det kan være alt fra grønne planter til små deltajer, til puter og pledd. Det går i grønne nyanser om dagen. Jeg spraymalte til og med grønne Tripp Trapp stoler til guttene. Min tid som maler fikk stryk av håndtverkermannen min og jeg var heller ikke særlig fornøyd med fargen, så disse skal males i en annen farge. (Da av han som faktisk kan male…) Vurderer sort, høyglans farge. Hva tror du om det? Tror det vil passe bra inn med resten av spisestuen / stuen.

Grønt er skjønt!

Grønt er skjønt!

Jeg er veldig glad i blomster! Friske, velduftende blomster. Dessverre for meg, er jeg dårlig på å huske å vanne og stelle blomstene. Derfor har jeg funnet ut at grønne planter er tingen for meg! Jeg har også fått en liten stue-gran som er trygt plassert på spisestuebordet. Grønt er skjønt, ikke sant? Dessuten er de grønne plantene jeg har, takknemlig for vann innimellom.

Grønt er skjønt!

Grønt er skjønt!

Til og med sukkerert-cravingsen min står i stil med min nye, grønne look og de utallige salatene jeg fortsatt spiser hver uke. #gogrreen!

Sukkererter // Cravings gravid!

Hvilket er din store fargefavoritt når det kommer til interiør? Tips til farge å male tripp, trapp stolene i?

Klem,

Linn 🌿

 

Ps, Ikveld trekkes første luke i årets adventskalender! Skynd deg å delta (før kl 21) og VINN FESTENS HØYDEPUNKT  🎉 trykk på link for å komme rett til luken!

 

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Grønt er skjønt! Gjerne med gull og sorte detaljer (Interiør)

 1. Katinka

  Jeg er også veldig glad i grønt… men her går det mer i mint eller støvet, lys grønn. Men du, for en lekker gran. Heter den bare stuegran? Hva heter det jeg skal lete etter tro om jeg vil ha en slik? Jeg tror nemlig et vanlig drøssende juletre utgår i år med alle de små ungene jeg har i hus. Denne ville være en utmerket erstatning.
  Tror forresten at sort høyglans blir perfekt. Det blir nok kjempefint.

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Grønt er fint i de fleste nyanser syns jeg! Men nå er det vinter og den typiske skog-grønne fargen som har inntatt huset. Ja, mener den heter stuegran. Kjøpt mestergrønn. Den er veldig enkel, men likevel fin. Ja, juletre med mange små utgår 🤪 De siste årene har vi har en minigran, et juletre, men på høyde med 4 åringen. Funker like fint det også. De første årene da det var Daniel var vi i skogen å hugget eget juletre. Veldig stas og koselig, men med fire (5) små utgår det!
   De er faktisk på vei til å bli sorte as we speak!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.