Jul @Frubevershverdag

Falskt eller ekte? Nisse eller ikke? (Julepynt)

Julestjernen har hengt i stuen siden julen 2015 ! (godt mulig den faktisk hang fra julen 2014 også når jeg tenker etter …) Den var klar for også årets jul, kun en ny lyspære trengte den. Meeen den ble fjernet tidligere i høst, da vi hadde en vannlekkasje fra badet oppe og ned i stuen og hele taket ble byttet.

I år har jeg hatt en rolig oppladning til jul på grunn av dårlig form (link) . Alle guttene har fått disse stjernene i vinduene sine på soverommene sine. Sebastian valgte de. Ganske enkle og positiv at de går på batteri og det ikke er noe ledning. Dessuten gir de et dust nattlys, så den er ikke forstyrrende for søvnen.

Julestemning @frubevershverdag advent juleforbredelser

Julestemning @frubevershverdag advent juleforbredelser. Selv den lille granen i trappen er selvsagt ekte.

Foruten en stuegran på spisebordet og noen få stjerner, er det jammen ikke andre tegn på at selveste julaften kun få dager unna. Vi har normalt hatt ekte juletre, gjerne har vi hugget selv også. Jeg elsker lukten av juletre! Men de siste årene har vi droppet det. Kombinasjonen med små, klåfingrede barn og et dryssende, pynter juletre = dårlig! Nå er Markus så stor (men fortsatt ganske klåfingret), så jeg har veldig lyst til å prøve med et tre i år. I verste fall kan vi bare flytte det ut på terrassen og se det gjennom vinduet. Som nevnt flere ganger tidligere, jeg elsker julen! Det er den høytiden som for meg, er mest full av tradisjoner og egne barndomsminner. Dette er noe jeg ønsker å videreføre til guttene. Selvsagt i kombinasjon med å skape våre egne tradisjoner.

Hva mener du: ekte eller falskt juletre?

Stuegran - trenger jeg juletre da? Jul @ Frubevershverdag

Stuegran – trenger jeg juletre da? 🎄 Jaaa!

Her i huset er jeg ikke særlig fan av verken den klassiske julenissen eller masse småpynt. De eneste nissene som har fått innpass her, er disse to søte vi har fått i gave. De bort på loftet tip vanlig, men har i anledning julen fått flytte ned i trappen. Tommel opp eller ned for nisser?

... da den faktisk lyste, en gang i desember 2015 ...jul @Frubevershverdag

… da den faktisk lyste, en gang i desember 2015 …

Hvilket tradisjon er viktigst for deg når det kommer til jul?

Håper dagen din og oppladningen til til jul blir finfin!

Klem,

Linn ⭐️

 

 

 

 

 

 

Annonser

8 kommentarer til “Falskt eller ekte? Nisse eller ikke? (Julepynt)

 1. Linda C. Hagen

  Vi har hatt uekte tre de siste årene, fordi vi arvet et juletre. Jeg hater fake juletre og jeg var så glad da vi fastslo i fjor at det fake treet ikke ville være pent en jul til, da halvparten av lysene ikke funket og noen greien var ødelagt. Så i år blir det EKTE! HURRA!!!
  Juletre skal ta hele stua gjerne. Man skal virkelig merke det når man tar det ut etter jul 🙂

  Synes du har kjempefin julepynt jeg! Det skal ikke så mye til. Grønt, stjerne, og lys og kanskje litt nisser og røde gardiner (selv om jeg ikke har det selv i år, da jeg ga bort de fine gardinene min fra i fjor fordi jeg har hengt gardinstanga helt oppunder taket og da passet det ikke lenger. Men de ble fine hos svigermor da! )
  Jeg har dessuten helt lik stjerne som deg. Har også noen flere, men kun to som henger oppe i år. Foreløbig 🙂

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Enig, juletre MÅ være ekte! Vi hadde jo aldri fake juletre da jeg vokste opp. Jeg liker lukten, og som du sier, man skal merke at man fjerner treet! Jo større, jo bedre!

   Nei, det skal absolutt ikke så mye til, før det blir koselig og litt stemning. Var å handlet et par blomster igår og det hjalp litt altså! Jeg er ikke noe minimalist, men jeg liker ikke for mye heller, en lett blanding.

   God helg til deg og hele den store, fine gjengen din, Linda 💙

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.