1 enkelt tips til oppbevaring av julekort!

Jeg er en av de som fortsatt sender julekort! Jeg syns det er veldig koselig å både sende og motta julekort i posten. På den gode, gammeldagse måten. Den nye trenden er at flere og flere sender julebrev på Mail. Som er både sparende i form av kroner og miljø, jeg ser absolutt den. Likevel er julekort en så stor tradisjon fra egen oppvekst, at jeg ikke har klart å gi slipp på dette. Enda ihvertfall!

Heldige meg! Jeg har også fått en del julekort i år. For å kunne ha de fremme på display, har jeg hengt en hyssing i det ene kjøkkenvinduet. Med små treklyper har jeg hengt de opp, så vi kan se på de gjennom hele advent og julen. Enklere blir det ikke!

It’s all in the details! Julekort FruBeversHverdag julen 2017

It’s all in the details! Julekort FruBeversHverdag julen 2017

Hvordan har du julekortene dine? Tips gjerne om andre, enkle måter å vise de frem på!

Klem,

Linn 💫

 

 

 

 

 

Annonser

6 kommentarer til “1 enkelt tips til oppbevaring av julekort!

  1. Monica BJ

    Så kjekt altså! Supert tips! Jeg henger alle på kjøleskapet – og i år er det så fullt at vi nesten ikke har nok magneter! Julekort er et «must», det er så koselig =)

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.