Ting går ikke alltid etter planen … (stresset gravid husmor)

Er det en ting jeg har erfart som mamma, er at ting ikke alltid går etter planen. I helgen skulle jeg og guttene lage omelett til frokosten. For det var min stå-opp-tidlig morgen og ingenting slår en deilig frokost med guttene mens vi ser på Vaiana i sofaen med pysjen fortsatt på. En langsom, god start på dagen.

Scenarioet er som følger: jeg er godt i gang på kjøkkenet. Eggene er klekket i bollen, rundtstykkene står i ovnen og jeg står med ryggen til med hodet inn i kjøleskapet og leter frem tomater, skinke og paprika til å ha i omeletten. Omtrent samtidig griper Markus tak i bollen med eggene og alt ramler på gulvet!

Det ble ingen omelett til frokosten, for å si det sånn! (For typisk var jo at dette var de siste eggene i kjøleskapet også …) Istendfor den varme planlagte frokosten, ble det korn, yougerth og bær … -heldigvis så ingen ut til å klage på det.

Tommel opp om du har opplevd samme start på morgenen! 

Ha en finfin dag!

Klem,

Linn 😘

 

Psst, Imorgen åpner jeg første luken i årets adventskalender – hver fredag vil det være luker. Dette er min takk til DEG som leser bloggen vår.

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer til “Ting går ikke alltid etter planen … (stresset gravid husmor)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.