Frubevershverdag gravid svangerskapet update

Preggo-update uke 21! Cravings, spark og vektoppgang !!!

Inneholder annonse – dette er merket med blå uthevet skrift!

Jeg er nå i svangerskapsuke 21! Hvor ble ukene av? Tiden flyr avgårde. Fortere og fortere hele tiden. Det er nesten sånn at jeg blir litt skremt. Jeg er redd for å gå glipp av opplevelser og milepæler. Ikke bare i svangerskapet, men også med guttene utenfor magen. Heldigvis har jeg bloggen å se tilbake på, om jeg føler at tiden virkelig løper fra meg.

Formen er generell dårlig (med frykt for å virke sytete) så jeg bare innrømme at dette svangerskapeg virkelig har bydd på store utfordringer. Sammenlignet med de fire forrige som mer eller mindre gikk helt knirkefritt. Likevel er morkaken min nå på vei å flytte seg, så nå håper jeg blødningene vil gi seg også. Jeg er heldig og følges tett opp hos en gyn spesialist fremfor hos legen og jordmor dette svangerskapet. Nettopp på grunn av alle blødningene jeg har.

Milestonecard fra DinBabyshower FruBebersHverdag gravid svangerskap

Sponset Milestone card fra DinBabyshower

Sunt eller usunt? Disse søte Milestone kortene er fra Din Babyshower. Jeg har fortsatt skikkelig cravings på salat! Med masse digg oppi! Spiser salat flere ganger i uken og er strålende fornøyd med det. Jeg har også fått smaken på kjøtt (-noe jeg får hvert svangerskap) ! Jeg er normalt ikke spesielt kjøtt, ikke fordi jeg er vegetarianer. Jeg liker det bare ikke. På få dager, har jeg fått Robert til å lage hjemmelagde hamburgere til meg til kveldsmat. Med salat, avokado, løk, tomat, agurk og cheddar ost. Så må krysser jeg fingrene for at det ikke fortsetter. Da skal du nok se vekten øker fort! Hvor mye la du på deg iløpet av svangerskapet? Tidligere har jeg vært helt på gjennomsnittet ca 12 kilo hver gang. Hittil har jeg lagt på meg nesten 3 kilo. Erfaringsmessig er det de siste manende jeg virkelig legger på meg.

En aktiv baby i magen // sponset Milestone card av Din Babyshower Frubevershverdag

En aktiv baby i magen // sponset Milestone card av Din Babyshower

Bittebittelillebror er allerede veldig aktiv i magen. På grunn av morkakens plassering har jeg måtte smøre meg med tålmodighet før jeg kunne kjenne bevegelsene hans. Men NÅ kjenner jeg de som bare det! Når kjente du de første bevegelsene?

Håper dagen din blir fantastisk!

Klem,

Linn 🤰🏻

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

8 kommentarer til “Preggo-update uke 21! Cravings, spark og vektoppgang !!!

 1. Linda C. Hagen

  Å ha cravings etter salat er jo en velsignelse! For det er jo sundt 🙂 Jeg hadde cravings etter salt lakris jeg! Nesten alltid! Altså i svangerskapene 🙂 Du ser smashings ut! Skulle på en måte ønske at jeg kunne få flere barn, men det skal jeg ikke. Kos deg videre i svangerskapet selv om det er mer plager nå enn tidligere. DU blir jo ikke fortere ferdig av å bli utålmodig uansett 🙂

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Ja, men er jammen ikke sikker på om det holder ut, Linda 😋 Men so far, soooo good altså! Å, salt lakris er en favoritt her til vanlig! Heldigvis er jeg ikke utålmodig! Har liksom ikke tid til det, om du forstår hva jeg mener? Det går så himla fort uansett …
   tusen takk for det – føler meg ohverhodet ikke smashing. Alt annet enn akkurat det 🤪

   Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Det er magisk, ikke sant? Deilig å vite, få den bekreftelsen. Spesielt denne gangen er jeg overlykkelig over å kjenne. Siden svangerskapet har vært som det har vært.
   Jeg er spent på å se hvor mye jeg ender på, men har så avslappet forhold til -at jeg tenker egentlig ikke så mye på det. Det går av etterpå uansett, tenker jeg. Den ene eller den andre måten 🤪

   Ha en finfin dag, Monica!

   Svar
   1. Monica BJ

    Enig =) jeg er jo blant de som elsker å gå gravid, bare følelsen av å vite at jeg bbærer fram et nytt liv er fantastisk =)
    Hehe, det er helt sant 😛 Jeg har rett og slett rast ned i vekt fra rett etter fødsel, fordi begge to har vært glad i morsmelk 😛 Så etter første fødsel gikk jeg ned 30 kg på 2 mnd!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.