It’s all in the details! Julekort FruBeversHverdag julen 2017

It’s all in the details ! (Julekort)

Ifjor gjorde jeg kunststykke og sendte flere tomme, men julepyntede konvolutter. I år har jeg dobbeltsjekket og trippelsjekket at det faktisk ligger julekort oppi alle konvoluttene! (Så om du likevel har får en tom konvolutt av meg, da beklager jeg  på det sterkeste og skylder på #gravidhjernen!)

Jeg liker å gjøre meg flid med ting. Det kan være å pakke inn en pakke, et stilleben i huset eller i dette tilfelle: julekortene. Det må se pent ut! Kortene er trykket opp i fotobutikk og pyntet med juletag og hyssing. I år som tidligere har jeg valgt å ikke skrive noe selv på kortene -alt er trykket på forhånd. Bak på alle konvoluttene har jeg laget et gammeldags forseglingsmerke. Dette tok litt tid, men var verdt det da jeg så resultatet. Hva syns du?

It’s all in the details! Julekort FruBeversHverdag julen 2017

It’s all in the details! Julekort FruBeversHverdag julen 2017

Hvordan julekort sender du? Digitalt eller pr god gammeldags post?

Klem,

Linn 💫

Ps, jeg blir hoppende glad om DU vil følge oss på FruBeversHverdag (Facebook). Her kommer snart Adventskalenderen vår til nettopp du som følger oss!

Med øyet for detaljer!

Med øyet for detaljer!

 

 

 

 

Annonser

6 kommentarer til “It’s all in the details ! (Julekort)

 1. Louise

  He he he, husker den episoden med tomme konvolutter 😉
  Jeg har også sånne segl faktisk. Laget til og fra lapper med de for noen år siden.
  Tar en evighet å lage, men er veeeldig koselig!

  Svar
 2. Nann Karin

  wow, så fine kort og ikke minst så er jeg imponert hvor langt du har kommet med juleforberedelsene.

  Jeg har kommet så langt at jeg har tatt bilde, ikke et slikt vi hadde planlagt men et bilde. Julekortene kommer ..

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Jeg er avhengig av å planlegge for i det hele tatt å gjennomføre 🤞🏼 ellers går det ikke opp! Da hadde jeg ikke fått unna noen ting tror jeg. Om du har tatt bildene, har du jo god tid – det er DET som tar tid her!
   Ha en strålende dag – håper du snart for i deg en VARM kopp kaffe og ☕️

   Svar
 3. Avdelingholt/ Anja Holt

  Jeg har ikke sendt julekort på noen år, jeg tror jeg skal forsøke meg på en eller annen variant av julehilsen uansett. Mulig elektronisk. 🙂

  Men jeg fikk høre det ikke var bra nok en gang, den sitter i enda. Da ble det slutt på alt?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.