Hvor blir det av den berømte gravid-gløden? FruBeversHverdag

Halvveis!!! – hvor blir det av den berømte gløden ?! (Gravid)

For litt siden skrev et innlegg om #metoo – svangerskapet update! Jeg har også skrevet et tabu – innlegg om ikke å ha det bra i svangerskapet . Her kommer oppdatering på svangerskapet så langt! Sakte men sikkert, nærmer jeg meg halvveis. (Hvor ble tiden av?) Formen er fortsatt slækk. Jeg plages enormt med blødninger av/på hele tiden. Beskjeden fra gynekologen er å hvile, ligge mest mulig og ikke løfte de andre guttene. Jeg er konisert og det kan også påvirke svangerskapet og i verste fall føre til tidlig fødsel. Heldigvis har jeg sluttet å kaste opp! Hvilket lykke! No more løping til badet, med oppkast i munnen og sjansen for kanskje å ikke rekke frem i tide!

Hvor blir det av den berømte gravid-gløden? FruBeversHverdag

Hvor blir det av den berømte gravid-gløden?

Jeg må også si meg meget skuffet over den berømte svangerskapsgløden! Den har så langt uteblitt helt fullstendig!

Mon tro om den i det hele tatt kommer? Hva tror du? Glødet du da du var gravid?

Klem,

Linn 🤰🏻

 

 

 

 

 

Annonser

8 kommentarer til “Halvveis!!! – hvor blir det av den berømte gløden ?! (Gravid)

  1. Linda C. Hagen

    Uff, det hørtes ikke noe særlig ut. Ikke vær så opptatt av den gløden. Jeg tenker at det ikke har noe med hvordan man har det egentlig, men at man har noe over seg. Jeg håper virkelig den neste halvdelen blir litt mer behagelig for deg <3 Det er jo ikke særlig lett å ikke gjøre så mye da, når man har flere andre barn hjemme. Ikke bære de andre. Uff, ikke lett! Ønsker det lykke til videre!

    Svar
  2. Monica BJ

    Jeg følte jeg glødet gjennom begge svangerskapene jeg! Tanker på at jeg skulle bære fram et nytt lite menneske gjorde meg så glad og stolt at jeg følte alle kunne se det =) Når jeg ser på bilder i ettertid er jeg riktignok ikke helt enig, men der og da følte jeg meg kjempefin =)

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.