Årets julekort-fotoshoot // Frubevershverdag

(For) tidlig ute med årets julekort?

Vi har hatt fotoshoot hjemme i helgen – til årets julekort! Ifjor droppet jeg jule-kledde nissebilder fordi jeg skjønte at det ikke kom til å være lett med guttene. I år gjorde jeg altså et nytt forsøk. Juleinspirerte gensere. Oppstilte gutter. God stemning. Selvsagt måtte jeg lokke de med en «gogga» (godteri) om de gjorde som jeg sa.

Ifjor bestilte jeg 45 julekort med konvolutter til, for enkelthetens skyld. Likevel klarte jeg å sende flere tomme konvolutter! Konvoluttene var i det minste fint pyntet med masse juleklistremerker, men likevel …Det er litt mer koselig å få et kort og.  2017 skal bli året hvor alle får julekort! Jeg lover!

Årets julekort med juleoutfit hos FruBeversHverdag i år // julen 2017

Årets julekort med juleoutfit hos FruBeversHverdag i år // julen 2017

Har du tenkt til å sende julekort i år? Send gjerne til meg – jeg blir så glad for julekort! Og post generelt! Jeg syns vi sender alt for få kort og brev i disse Internett-dager …

Klem,

Linn 🎅🏻

 

 

 

Annonser

5 kommentarer til “(For) tidlig ute med årets julekort?

  1. Nann Karin

    Vet du, jeg kjører rundt med nisseklær i bagasjerommet på bilen, men jeg har ikke fått tatt de bildene jeg skule ta. Kanskje i dag? Den nissepynta pysjen var søt da 😀

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.