Dinnerdate med jentene

Dinnerdate med jentene – påfyll av god stemning og latter.

Jeg har lite overskudd om dagen, formen suger dette svangerskapet og jeg føler meg skikkelig tappet for energi om dagen. I en hverdag hvor vi alle er busy med karrierer og familier flyr tiden og vi møtes ikke så ofte som vi skulle ønske. Men nå var vi altså samlet til middag 3 av mine gode venninner, Elaine, Maria, Eva og jeg. Uten menn og barn. Bare oss fire jentene, sushi, & vin, julebrus (for de ikke-gravide) snacks og masse latter!

Sushi er aldri feil!

Sushi er aldri feil!

Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har dere i livet mitt jenter, Elaine, Maria og Eva! Dere er noen flotte jenter som er jeg veldig glad i!

En liten hilsen til alle jentene fra meg -det er tross alt snart jul!

En liten hilsen til alle jentene fra meg -det er tross alt snart jul!

Siden det snart er advent, hadde jeg med årets julekort og en adventskalender til hver av de. Litt tidlig ute, men bedre å være tidlig ute, enn å ikke være ute i det hele tatt 🤞🏼

Ha en fin kveld!

Klem,

Linn 🍣

 

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Dinnerdate med jentene – påfyll av god stemning og latter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.