Årets julegavetips eller et must på neste fest // sukkerspinn maskin fra Coolstuff.no

Årets julegavetips; sukkerspinn maskin !!! M.M. Garantert populært !!!

*Annonse // Coolstuff *

Jeg er en skikkelig temafest-planlegger! Å planlegge enten guttenes bursdager, en sommerfest, et julebord eller en middag -jeg tar oppgaven på strak arm! Et gjennomgående tema for festen er viktig. Uansett hvordan fest det er, enten julebord, barne/voksen bursdag, denne superkule sukkerspinn maskinen kommer til å bli en hit! Guttene har allerede prøvesmakt og konkludert med at dette skal de ha på sine bursdager!

Årets julegavetips eller et must på neste fest // sukkerspinn maskin fra Coolstuff.no

Årets julegavetips eller et must på neste fest // sukkerspinn maskin fra Coolstuff.no

Jeg har handlet på Coolstuff i lang tid, før jeg var så heldig å få samarbeide med de. Årsaken til det, er at de har morsomme produkter jeg ikke finner alle andre steder, enten det er en julegave til en venninne en julegave til pappa eller en julegave til barna . Dessuten har de rask levering og super kunderservice dersom det skulle være noe du lurer på. Visste du at hos Coolstuff finner du alt fra kjøkkken-gadgets til praktisk-gadgets til tekniske-gadgets? Dessuten har de gjort  de gjort det ENKELT å søke på julegaver basert på kategorier. Om du er usikker på hva du skal gi til bestemor eller ungdommen – Coolstuff hjelper deg med gode forslag. Praktisk og tidsbesparende!

Årets julegavetips eller et must på neste fest // sukkerspinn maskin fra Coolstuff.no

Guttene fikk teste de aller første sukkerspinnene og ga tommel opp!

Har du begynt å tenke på julegaver? Håper du fikk et par gode tips på veien.

God blås-bort dag!

Klem,

Linn 🍭

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

10 kommentarer til “Årets julegavetips; sukkerspinn maskin !!! M.M. Garantert populært !!!

 1. Naturmamma

  Oh lalala! Den eneste grunnen til at jeg går på tivoli er sukkerspinnet! Vi har snakket om å ha sukkerspinnmaskin (og popkornmaskin) hvis vi etterhvert får fingeren ut for å lage et bryllup – eller jeg har snakket om det, Ronnie bare himler med øynene :p

  Svar
 2. Katinka

  oioioi!!!! Jeg eeeelsker sukkerspinn!!!! Da går jeg helt i spinn. Jeg kan IKKE kjøpe en slik maskin for det har jeg virkelig ikke godt av. Og jeg digger temafester. Jeg er IKKE god på det, for jeg har ikke trening. Jeg arrangerte min første fest nå på navnefesten til ungene og jeg koste meg glugg med dekoreringen. Jeg gleder meg til mer dekor på bursdagene i årene som kommer. Er det en ting jeg har lyst til å bli god på, så er det temafester.
  Aldri vært borti coolstuff før så jeg måtte jo inn og sjekke hva det var for noe nå…. herlehet…. der var det mye rart. Er det noe de IKKE har? De har iallefall mye jeg IKKE tenkte på en gang eksisterte.

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Ja, ikke sant? De har ABSOLUTT ALT TIL festen, uansett hvordan type fest du planlegger. Jeg er en skikkelig planlegger! Jeg elsker detaljer og alt er gjennomført med en baktanke, på at det skal matche, være en rød tråd igjennom etc.
   Ja, bare vent til bursdager fremover – du kommer til å kose deg masse med planlegging // gjennomføringer. Nå er de to største så store at de ofte ytrer ønsker om tema til sine bursdager og de minste er så små at jeg finner passende tema enda. Så moro!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.