November kos @FruBeversHverdag

All by my self, don’t wanna be all by my self anymore …

Lørdag var hele miniklanen og jeg alene. Robert var ute til/fra jobb og hadde en del ting å gjøre. Vi var en tur ute, sparkesyklet og syklet, lekte litt i hagen på trampolinen med nabobarna, drakk kakao og spiste pepperkaker ute og selvsagt så vi Vaiana. Hele familiens favorittfilm for øyeblikket! Har du enda ikke sett den – er dette en familiefilm du må få med deg!

Tips til mørke høstkvelder: Etterpå var ut igjen! Vi kledde godt på, satte masse klistrereflekser på sko og jakker, tok med oss lommelykter og gikk ut for å lyse! Like morsomt hver gang! Litt skummelt i starten, etter fem minutter løper de rundt og lyser overalt!

På kvelden var det MGP Junior-fest! Daniel hadde to venner på besøk. De fulgte alle ivrige med og var enstemminge om at Ella burde ha vunnet.

Refleks, refleks, refleks ❄️

Refleks, refleks, refleks ❄️

Hvordan var din lørdag? Så du MGP junior?

God søndag – måtte den bli fin og deilig!

Klem,

Linn 💫

 

💫Ps, husk at Ikveld kl 2100 trekker jeg en heldig vinner av Adventskalenderen fra Barnas Eventyrkalender – Skynd deg å delta om du ikke allerede har gjort det! 💫

 

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “All by my self, don’t wanna be all by my self anymore …

  1. Nann Karin

    Vi tar også tur ut med lykt på mørke kvelder, – og nå er det jo mørkt før kvelden er sen. Skogen er favoritt for O, – for der er det jo ikke sprelys fra andre steder. Vi har vært ute og i skøytehallen. Det sprutregnet jo i formiddag, – og da er det tørt og rom for beveglese for store og små på isen.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.