Rush trampolinepark Rosenholm

Rush trampolinepark! Et eldorado for barna – super høstferieaktivitet!

Daniel er den eneste av guttene som faktisk har høstferie. De tre små har normale dager i barnehagen. Ettermiddagens utflukt gikk til Rush trampolinepark på Rosenholm, ca 10 minutter fra Oslo sentrum. Med oss var også tante Bella og Adrian.

Rush trampolinepark på Rosenholm byr på utfordringer for store og små! Et eldorado for barna!

Rush trampolinepark på Rosenholm byr på utfordringer for store og små! Et eldorado for barna!

Konseptet er enkelt, du booker time på hjemmesiden deres på forhånd, kommer til parken og hopper 1 time. Tro du meg, en time holder. Begge guttene var ganske svette og slitne etter en time med hopping! Det er mange forskjellig trampoliner å velge mellom. Her finner du baskettrampoline, kanonballtrampoliner, skumgummigroper, trampoliner på veggen med mer! Mer enn nok utfordringer for alle og enhver!

Har du enda ikke vært der, anbefaler jeg deg virkelig å ta turen innom. Et fint tips til høstferie aktivitet! Visste du at du kan ha bursdagsselskap der og?

Ha en avslappende deilig kveld!

Klem,

Linn ⭐️

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Rush trampolinepark! Et eldorado for barna – super høstferieaktivitet!

 1. Louise

  Der er det drit kult!
  Sanne og Gabriel elsker det stedet. Man kan ha bursdag der, men anbefaler ikke å ha mange inviterte da de kan skade seg om de lander forkjært. Greit å være flere voksne slik at man kan følge med de.
  Har lyst til å hoppe der sjøl, jeg. Men da detter vel blære, livmor og ymse ut er jeg redd….

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Ha ha ha! Nå lo jeg – du og jeg få ha vår egen hoppedate, Louise! Uten barn 😂
   Jeg var heller ikke med å hoppet nå, satt å skravlet med svigerinnen min og drakk kaffe. Men jeg hadde veeeldig lyst, må innrømme det. Jeg liker konseptet og skjønner godt at det er populært! Ja, dere hadde bursdagsfeiring der, dere! Sikker veldig lurt å ikke ha hel klasse lissom… Ser den! Det jeg syn svar ekstra fint, var at det var godt synlige Rush-ansatte ute på alle de store trampolinene og passet på. Det var syyyykt mange mennesker derm trolig pga ferien.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.