#millionshoursofjoy reima #reimakidventure

#millionhoursofjoy med Reima !!! Hvor aktiv er DU og din familie?

*Annonse//Reima ambassadør*

Fysisk aktivitet er nødvendig for barn i alle aldre (voksne også!) – hvordan kan vi klare å implementere mer bevegelse i hverdagen deres? Det jeg umiddelbart tenker er ut i frisk luft! Bruk naturen og nærområdet der du bor! Finn en lekeplass eller en barnehage og lek! Finn frem barnet i deg selv!

Her kommer mine XX beste tips XX for å få barna i mer bevegelse:

GÅ frem og tilbake til skolen / barnehagen. Dette burde være en selvfølge, spesielt for skolebarn med grei avstand til skolen.

#reimakidventure #millionhoursofjoy

#reimakidventure
#millionhoursofjoy

Ta med barna UT å lek med dem. Sykle, sparkesykle, skate, gå på skøyter, ski, tenn bål på stranden … Tegne paradis med kritt og hoppe. Lage hinderløyper med kritt! Hopp i sølepyttene! Ake! Mate fuglene! Plukke sopp! Når det kommer til utelek er det kun fantasien som setter en stopper for hva du kan gjøre!

#reimakidventure #millionhoursofjoy

#reimakidventure
#millionhoursofjoy

Dugnad i hagen! La barna hjelpe til å i hagen med å RAKE, FEIE, TRILLE TRILLEBÅR, LØVBLÅSE, HØYTTRYKKSPYLE etc. Fint for finmotorikken og litt barnearbeid er innafor 😂

#reimakidventure #millionhoursofjoy

#reimakidventure #millionhoursofjoy

Inne aktivitet: La barna hjelpe til med husarbeid som støvsuging, ta ut av oppvaskmaskinen, brette klær etc. Fysisk aktivitet trenger ikke nødvendigvis å være en ute-aktivitet.

#reimakidventure #millionhoursofjoy

#reimakidventure
#millionhoursofjoy

Hva er DITT beste tips til å holde barna i fysisk aktivitet i hverdagen? Legg gjerne igjen en kommentar med ditt/dine beste tips under!

Sjekk ut Reimakidventure for mer info! Ha en strålende, aktiv helg! Husk å utfordre minst 3 venner videre til å delta!

Klem,

Miniklanen og Linn ⭐️

... og sånn ser man ut etter en lang, aktiv dag med masse bevegelse! #reimakidventure #millionhoursofjoy

… og sånn ser man ut etter en lang, aktiv dag med masse bevegelse! #reimakidventure #millionhoursofjoy

 

Ps, Følg oss gjerne på Facebook siden vår, FruBeversHverdag. Her vil det om kort tid komme en super give away om du selv skal holde barnebursdag eller kanskje skal i en barnebursdag! -stay tuned 🎈

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “#millionhoursofjoy med Reima !!! Hvor aktiv er DU og din familie?

 1. Nann Karin

  vi er seriøst veldig aktive, eller minstemannen da. Han er i bevegelse flere timer hver dag,- inkl trening, gå til skolen og alt ballspill, fotball, hockey og sykling, skateboard , klatring, etc. i høstferien var han oppe i en arbeidsdag.. Så her i huset er det ikke skjerm som gjelde. Kanskje litt mer på vinteren pga mørket. Gode tips, – hinderløype inne er også morsomt. lettest å arrangere for De minste VI er også med på utfordringen tilReima ( eller jeg bare dokumenterer og fører )

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Jam jeg vet at lillemann hos def er veldig aktiv 👌🏻 Det er sånn det skal være det! Her er det og minimalt med iPader, foruten litt avkobling ved sengetid. Da får de se litt før de sovner og det funker fint!
   Ja, husk å registre all aktivitet 👊🏻

   Hinderløype inne, ja! Det skal jeg og lage! Det er morosmt! Sparer det til en regnværsdag og gjerne en helgedag! Så guttene kan få ut litt 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.