Livsviktig beskjed til DEG: #sjekkdeg! Du vet jeg mistet mamma til kreft. Du vet min nyfødte sønn hadde kreft. Fuckcancer !!!

Oktober er brystkreft-måneden og rosa sløyfe-måneden. Du som har fulgt oss en stund, vet at mamma døde av kreft på samme sykehuset som alle hennes fire barnebarn er født. Du vet også at Markus ble født med Nevroblastom i januar 2016. Du vet også at jeg selv er konisert.

#sjekkdeg Konisering brystkreft FUCKCANCER

Et ord jeg blir kvalm bare av tanken av, er kreft! Kreft suger! Jeg hater det ordet! Likevel har jeg forstått nå siden Markus ble født, at kreft ikke nødvendigvis betyr det samme som å dø! For å forhindre unødvendige dødsfall er det dagens oppfordring faktisk livsviktig: #sjekkdeg !!!

#sjekkdeg! Konisering og svangerskap kan by på store utfordringer!

Som vi ble fortalt da Markus ble født: det ble oppdaget så tidlig, det kunne ikke vært oppdaget før. Han var bare 13 dager da han ble kreftoperert. Dersom du ikke har tatt mammografi eller celleprøve på noen år, be legen eller gynekologen om å kalle deg inn fast – så slipper du å tenke på det. Forebygging er vel så viktig! Det er viktig å vite hvilket symptomer du skal være obs på. Er du i tvil, se på Kreftforeningens hjemmesider.

#sjekkdeg !! Og del dette livsviktige budskapet med alle du kjenner, både kvinner OG menn!

Klem,

Linn 🎀

Skjermdump fra Kreftforeningen – 🎀🎀

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.