Kine Kleveland - LUCKY FEW 🎤

Kine Klevland – up and coming Star !!!

Jeg har skrevet om om Kine Kleveland før. Hun er definitivt en up and coming stjerne når det kommer til norske artister! Merk deg navnet hennes først som sist!

Jeg er også så heldig å ha sittet på første rad og fått oppleve henne opptre på virkelig nært hold. Hun rørte meg og hele salen til tårer med sin flotte, sterke men sarte stemme og sin formidlingsevne! Da hadde hun også premiere på sin nyeste sang Lucky Few. Den ligger nå tilgjengelig på Spotify (trykk på linken) – for å komme direkte til sangen.

Kine Kleveland - LUCKY FEW 🎤

Kine Kleveland – LUCKY FEW 🎤

Hva syns du om Lucky Few? Har du hørt Kine før? Skulle jeg giftet meg igjen, skal jeg booke Kine som bryllupssanger – for hun har den vakreste stemmen jeg noen sinne har hørt.

Klem,

Linn 🎤🎼🎸

 

 

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Kine Klevland – up and coming Star !!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.