Hemmeligheten til en flatere mage etter fire veldig tette fødsler!

Hemmeligheten (eller juks og bedrageri?) til en flat mage etter 4 tette fødseler !!!

Du husker kanskje at jeg tok en «fotballfrue» 7 dager etter fødselen av Markus? Magen er fortsatt ikke tilbake i sin normale form nå, selv over 20 måneder etter fødselen. Den er mindre, men ikke like stram som den en gang var. Det sier seg jo selv at fire svangerskap hvorav 3 av de siste er på 2, 5 år – gjør noe med kroppen! Ja, jeg kunne sikkert trent mange ganger i uken og fått den tilnærmet det den en gang var, men har jeg verken lyst eller tid til. (Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg misliker trening skikkelig!!)

Hemmeligheten til en flatere mage etter fire veldig tette fødsler!

Hemmeligheten til en flatere mage etter fire veldig tette fødsler!

Nå skal jeg dele min store hemmelighet til en flat mage selv om dropper treningene og tyr til godteri opptil flere ganger i uken! Hemmligheten til en flatere mage er å ikke stoppe å bruke mamma-bukser! Jeg har flere jeans etter svangerskapene og klarer IKKE å legge de bort. For uten de vil magen bule ut og det vil se ut som jeg er 8 måneder på vei!

Hva er ditt beste tips til å jukse seg til en flatere mage?

Klem,

Linn 💙

 

Ps, vi åpnet nylig babybutikken FruBeversHverdagBABY – følg oss gjerne på Facebook! Vi har kjente merker som Nube, Recaro, iCandy og er eneste importør av BinkySpritz i Norge! Hos oss finner du alt fra vogner, bilstoler og det meste du trenger til baby 0-2 år! Titt gjerne innom Facebook siden vår eller showroomet vårt i Moss!

Mikke Mus sekk med LEIESTROPP. Avtagbar. Perfekt når den lille vil gå selv. Supert på flyplassen eller i storbyen på reisen!

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Hemmeligheten (eller juks og bedrageri?) til en flat mage etter 4 tette fødseler !!!

 1. frodith

  Nå har jeg ikke vært gravid, hverken før eller senere …men litt flat mage og juks har vi alle behov for. Jeg må satse på hold-in til fest. I hverdagen er det mer løse gensere over den, som funker best nå om dagen… He-he

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Alt som kan bidra til å øke selvfølelsen er hjertelig velkomment her, må jeg si!
   Hold-inner en fantastisk opplevelse! Syns bare det er litt nedtur når man kler av seg og alt henger og slenger igjen 😂

   Løse, digge, myke ullgensere er populært her om dagen! Og så praktisk, for da fryser jeg ikke!
   God kveld i stuen til deg! Klem!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.