Skotørker//Frubevershverdag et must for alle barnefamilier!

Dette burde alle barnefamilier ha !!!

Denne skotørkeren er den mest geniale duppedingsen jeg noen gang har hatt! Først trodde jeg dette var en utdødd ting, at ingen hadde dette lenger. Men der tok jeg feil! Dette er den smarteste og mest praktiske tingen jeg har fått på lenge! Den slår lett det som er av PlayStation, Wii og iPhone! Dette er noe alle med barn burde ha i gangen!

Med fire våte barn (neste år 5!!) hjem hver eneste dag i høst – så våte at jeg kan helle vann ut av regnstøvlene deres mens de omtrent flyter i vann i regndressene sine … Da er det godt å vite at skoene og støvlene deres i det minste tørker veldig fort med denne skotørkeren! 30 minutter og vips, er det gode og tørre/varmen igjen! Det praktiske med denne meget fancy varianten er at den har timer så du slipper å tenke på å huske å skru den av! Enklere blir det ikke! Dessuten koster den ca 400-, og er å få kjøpt på Biltema!

Støvlene er merket med refleks. Av typen man kan klistre på. De sitter godt. Refleksens dag

Tre par tørre støvler på 20 minutter! Slå den!

Har du en sånn hjemme i gangen?

Ha en strålende dag!

Linn ⭐️

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Dette burde alle barnefamilier ha !!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.