C R A V I N G S (gravid) Hva hadde du dilla på?

Jeg er usikker på hva det er som egentlig skjer med meg om dagen. Om det bare er en craving eller om jeg rett og slett kan ha sett for mye på Kardashians – for jeg har fått skikkelig dilla på salat! Av alle ting …

I mine fire tidligere svangerskap har jeg også hatt cravings. Men da av den litt mer usunne sorten. I ett hadde jeg så dilla på pæreis at jeg fikk Robert til å kjøre ut på bensinstasjonen til alle døgnets tider! Og salt lakris! Generelt alt av godteri! Og cola! Ordentlig cola, med masse sukker. Du skjønner tegningen? Ikke akkurat sunne lyster verken for babyen i magen eller meg. Men denne gangen har jeg altså skikkelig lyst på salat! Salat med cherrytomater, litt feta ost, kanskje litt parmaskinke, mango og avokado! Cola og saft er også byttet ut med vann. Vanlig iskaldt, vann. (Som jeg aldri har vært noe glad i før!) Hva skjer med meg?

Frubevershverdag ingen salat uten en god olivenolje og balsamico dressing!

Frubevershverdag ingen salat uten en god olivenolje og balsamico dressing!

Robert ringte meg en kveld han var i butikken og lurte på om jeg ville ha noe godt. En pakke sukkererter og knaskerøtter, svarte jeg! Han trodde det hadde klikket for meg!

Sukkererter // Cravings gravid!

La oss bare håpe det fortsetter sånn resten av svangerskapet! For det kan jeg fint leve med! Har du hatt noe rare, sære eller spesielle cravings i svangerskapet? Hva? 

 

Klem,

Linn

 

 

 

 

4 kommentarer til “C R A V I N G S (gravid) Hva hadde du dilla på?

 1. Monica BJ

  Kanskje det er ei jente du venter? Siden det er så forksjell?
  Da jeg gikk med Miriam spiste jeg s mange kilo gulrøtter at det er et under at jeg ikke ble oransje 😛 Kiwi spiste jeg også enormt mange av. Da Jakob var i magen ville jeg bare ha fisk (og rå gulrøtter, som med Miriam). Spiste 2-3 bokser makrell i tomat i uka =)

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Ha ha! Nå lo jeg litt, Monica! Ser for meg at du sittee å knasker gullerøtter for harde livet 😂
   Det er sååå merkelig altså! Jeg har ikke tenkt på det, men i alle de fire svangerskapene har jeg hatt skikkelig sukkerkick! Og nå er jeg bare sunn! Bank i bodet, håper det fortsetter sånn! Da skal jeg være glad!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.