Ny ring fra verdens beste mann 💙

Alt jeg ønsket meg til bursdagen min var å sove lenge … og en stekepanne?!

Kvelden før bursdagen min fikk jeg streng beskjed av Jonathan om at jeg måtte bli liggende i sengen min når jeg våknet, fordi han skulle vekke meg. Og så måtte jeg gjøre sånn! (Sa han mens han knep øynene sine hardt sammen, for å tydelig vise at han latet som han sov!) Vi har som tradisjon at den som har bursdag alltid blir vekket av resten av gjengen på sengen. En hyggelig start på dagen for bursdags»barnet»!

Jeg sa på forhånd at jeg ikke ønsket meg noen ting til bursdagen min, annet enn å bli vekket med sang og kaffe på sengen. Og at jeg kunne bli liggende i sengen og ta en rolig morgen. Robert mente jeg ønsket meg enn ny stekepanne, fordi de vi har er ødelagte. Gjett hvem som har brukt en gaffel i den …

Ny klokke fra beste Pappa'n i hele verden! #Mockberg!

Ny klokke fra beste Pappa’n i hele verden! #Mockberg!

Da morgenen kom, hadde jeg ligget våken sikkert 15 minutter (og hørt på de «lydløse» guttene) før miniklanen trampet opp trappen og slo opp døren til soverommet og sang bursdagssangen for full hals. Jammen tror jeg ikke de sang flerstemt også! Jeg ble overøst med klemmer, suss og pakker! Daniel hadde til og med laget et armebånd til meg og tegnet/skrevet er kjempekoselig kort! Av guttene fikk jeg et ny stekepanne – som jeg ikke får lov å bruke! (Fordi jeg har ødelagt teflon belegget i de andre pannene😝) Jeg fikk også en deilig merinoull genser, strikker, en ring og en stor flott bukett med blomster! Og en superlekker klokke! Jeg er så heldig!

Skikkelig barnebursdag!

Skikkelig barnebursdag!

For en fantastisk måte å bli «vekket» på! Hvordan bursdagstradisjon har dere?

Ps, har du sett at jeg har en bursdagsgive away på bloggen/Facebook siden til bloggen NÅ. Skynd deg å delta! Trekkes søndagskveld ⭐️

Ha en strålende dag!

Klem,

Linn 🎂🎁🎈👑

 

Ingen bursdag uten Napoleonskake 🎂

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.