Elaine Bloom entrer scenen Ikveld med showet uredigert. Jeg kommer. Kommer du?

Vinn 2 stk billetter til «UREDIGERT» – høstens show du IKKE vil gå glipp av !!!

*annonse/reklame for Elaine Bloom*

Min aller beste venninne i hele verden, coach, pedagog, leder, entreprenør og ikke minst filletante til guttene skal holde forstillingen UREDIGERT på Hotel Christiania Teater i Oslo! Datoen er selveste bursdagen hennes, 19.september – så det er duket for skikkelig fest etterpå!

Dette showet vil du IKKE gå glipp av! Hun lover en annerledes kveld! Du vil oppleve en smårebelsk, humoristisk og tankevekkende og ikke minst uredigert reise inn i alt det rare vi mennesker tenker og sammenligner! Er det en ting denne dama virkelig kan, så er det å stå på scenen! Hun er RÅ!

VINN, VINN, VINN!!! Vil du vinne 2 stykk billetter til showet, legg igjen en kommentar, et bildet eller en EMOJI som beskriver hvordan DU har det akkurat NÅ, helt UREDIGERT! Så er du med i trekningen!  For ekstra lodd i potten, del innlegget eller tagg en venn – men dette er ingen must for å delta!

Vi trekker en heldig vinner som får 2 billetter søndag kl 21.00! Delta enten på Facebook (FruBeversHverdag) , Instagram eller på bloggen under dette innlegget!

Om du vil sikre deg billetter, kan de kjøpes HER! Ta med en venn eller to og ha en skikkelig kul kveld! Kanskje vi ses? Deler av overskuddet av billettsalget vil gå direkte til min og Elaines store hjertesak, Barnekreftforeningen. Så vær med å støtte en veldig viktig sak 🎗

Lykke til!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

8 kommentarer til “Vinn 2 stk billetter til «UREDIGERT» – høstens show du IKKE vil gå glipp av !!!

  1. Louise

    Dette hadde vært gøy å være med på altså😊 Jeg er sjeldent ute, men de tingene jeg velger å bruke energien på, bør være av den trivelige sorten.
    Dagens uredigerte emoji: 🤧

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.