Super stemning på venninedate @AkerBrygge !!!

Torsdag kveld var jeg så heldig å møte to gode venninner. Trine og Karina. Vi har kjent hverandre nesten halve livet og opplevd masse sammen. Senest i sommer var vi samlet, da Karina og Robert giftet

Starbucks coffee med to gode venner

Trine bor laaaangt unna Oslo, men var i byen på jobb og ble værende noen timer for at vi tre kunne samles, skravle, mimre om bryllupet (høre om Karinas bryllupsreise, ikke minst!) og spise middag sammen. Som alltid når vi er sammen, tiden flyr og latteren sitter løst!

Jeg er så takknemlig for gode venner – selv om vi kanskje ikke ses så ofte lenger, er det alltid like godt når vi faktisk ses!

Hva setter du størst pris på hos dine gode venner? 

Ha en fin fredag – NÅ er det snart helg! 

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

3 kommentarer til “Super stemning på venninedate @AkerBrygge !!!

  1. Kristine Tønnevold Davidsen

    Jeg har en god barndomsvenninne som alltid er der, uansett hva så stiller hun opp så sant hun kan!!! Camilla <3 <3 <3 Vi har vært venninner siden tidlig i januar 1984, holdt på å skrive 1884 men det ble litt vel heftig, selv for oss!! 😉 Da var hun 11 år og jeg knappe 10 1/2 år og hun begynte i min klasse, 4. klasse etter gammelt, her i Bergen da de kom flyttende fra Oslo!! Og siden den gang har vi hengt sammen!!! Det har vært perioder der vi ikke har sett hverandre over et lengre tidsrom, men når vi treffes igjen er det som om vi aldri har vært adskilt!!! <3 <3 <3 Vi har kranglet så busten fyker, det putrer varm damp fra ørene og øynene skyter lyn, men vi blir alltid venner igjen, alltid!!! <3 <3 <3 Hva jeg setter størst pris på ved vennskapet? Hun er der alltid for meg, og jeg for henne, uansett hva. Hun var med meg på sykehuset og holdt hånden da jeg skulle på avsluttende 5 års kreftkontroll, hun har vært med meg til legen og det var hun som var der da mitt livs første og eneste kjæresteforhold, som hadde vart i over 11 år, røk!! Med henne kan jeg snakke om alt og ting som ikke ønskes spredd videre, forblir hos henne!!!
    Hun er 4 barns mor pg jeg har fått følge med alle 4 fra de lå i magen. Da nr 3 meldte om innflytting i magehuset fikk jeg en mld tidlig på formiddagen da jeg var på butikken for å kjøpe frokost og stod i kassen for å betale, om at jeg måtte innfinne meg hos de pronto. Og når hun uttrykker seg sånn er det bare å hoppe i kalosjene og komme seg avgårde, for det skjer ikke ofte. Heldigvis var det ikke lange biten å gå. Og da jeg kom frem og kom meg inn i stuen, fikk jeg graviditetstesten oppunder nesen, før pappaen faktisk for hun hadde ikke fått tak i han på jobben. Og de neste 9 månedene ble en veldig spesiell reise. De hadde mistet en jente knappe halveis i svsk noen måneder før og hun var selvsagt påvirket av det. Det var helt utrolig å få følge go snuppa sine 9 måneder i mammas mage, 15 dager før termin fikk jeg kjenne på magen og husker den dag i dag, snart 15 år etter, fremdeles følelsen av det vesle hodet i min venstre håndflate!! Hun lå fremdeles med hodet opp da og spant rundt i vill fart!!! <3 <3 <3 Og på termindagen kom en velskapt jente til verden, 3 dager før jul, og dagen etter var jeg på plass på sykehuset og hilste på!!! <3 Fra den dagen har det alltid vært et spesielt bånd mellom meg og Christina Emilie <3 <3 <3 Jeg vil gå gjennom ild og vann for Christina og storebrødrene, lillesøster attpåklatt på drøye 3 år som kom med tidenes kjærlighetsærklæring til meg for et par dager siden da hun forkynte til mammaen om morningen, at jeg var hennes og at hun hadde meg på listen over de hun vet er glad i henne <3 <3 <3 For disse 3 og mammaen gjør jeg hva som helst, noe mammaen, verdens beste Camilla, vet godt!! Samme hva det er, hyggelig og kos eller mer krevende ting!! Og jeg vet at hun og hennes vil gjøre det samme for meg!!! De to eldste barna er voksne nå, 21 1/2 og 18 1/2, men de kommer alltid med klemmer og gode ord til tante!!! <3 <3 <3

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.