Frubevershverdag kanin på størrelse med en kenguru

Skogstur med miniklanen, bivoks, kaniner og pølse i vaffel!!!

En helt vanlig søndagsmorgen! Jeg fikk sove lenge (noe som passet meg ekstra fint, siden vi hadde beøsk igår kveld og det ble litt sent.) egg og bacon til frokost og FaceTime med tante Nina. Vi ble enige om å møtes i skogen, rett ved her vi bort, for det var nemlig Familiedag i Mossemarka!

Frubevershverdag bivokslys, Mossemarka familiedag

Jonathan laget bivokslys!

En formiddag med masse aktiviteter som natursti i skogen, luftgeværskyting, partering av rådyr (for spesielt interesserte) , lage bivokslys (tommel opp om du laget da du var liten! Jeg husker det veldig godt!) flere lokale økologiske produkter var stilt ut og kaniner med mer! Kaninene var store som kenguruer! Altså dette er de største kaninene jeg noen sinne har sett!

De to mellomste fikk prøve seg med luftgevær, under oppsyn av Robert.

De to mellomste fikk prøve seg med luftgevær, under oppsyn av Robert.

De to mellomste fikk prøve seg med luftgevær, under oppsyn av Robert.

Ekstra stas at begge traff blink og!

Som ekte mossinger vi er blitt (om man kan si det!) så ble den obligatoriske pølsen i vaffelen spist! Guttene stod for den spisingen, pølse i vaffel med ketsjup og sennep! Har du smakt? En ganske spesiell kombinasjon, men overaksende OK å spise faktisk. Jeg fikk en rådyrtallerken med salat og potetsalat … Men som den ikke-store kjøttspisende jenta jeg er, kunne jeg fint vært for uten. Vi fant masse blåbær i skogen på veien hjem og koste oss heller med det!

Hvordan var din søndag? Hva gjorde du? Er du klar for ny uke og mange nye muligheter? I am!

Klem

Linn 💙

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Skogstur med miniklanen, bivoks, kaniner og pølse i vaffel!!!

 1. Teresia

  Hørtes som dere hadde en koselig dag. Her var alle i familien omgangssyke, alle utenom Lukas. Gjett om han kjedet seg. Viste det ikke direkte men etterpå har jeg sett resultatet av hvor «fint» han omorganisert i de nederste skuffene våre. 😉
  Nå venter noen dager med hvile før jeg kan komme tilbake til jobb, er helt slut i kroppen..

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Uff! Omgangssyken er noe av det desidert verste jeg vet om – alle her blir rammet og gjerne sånn rett etter hverandre. Bank i bordet!! Jeg er den eneste som aldri har blitt smittet !

   Skjønner godt at Lukas kjedet seg når alle andre var syke! Håper dere alle snart er på bena igjen! Ha en strålende ettermiddag, Teresia 💙 klem!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.