Det årlige julebordet hos oss med gode venner, ifjor: Elaine og meg 🎉👠

Idag hyller jeg den tøffeste dama jeg vet om! That’s What friends Are for!

Har du den ene gode vennen du bare kan fortelle absolutt alt? Den ene vennen du vet aldri dømmer deg. Den ene som alltid stiller opp for deg. Uansett. Grenseløst? Elaine er den «ene» for meg. Uansett hva problemet mitt måtte være, hun har noen gode råd å komme med. Hun stiller spørsmål, får meg til å tenke selv og ofte er det sånn jeg kommer frem til løsningen på problemet mitt. Hun og jeg sier absolutt alt til hverandre, vi holder aldri tilbake på noen ting. Vi deler nok langt mer informasjon, tanker og følelser enn det som kanskje er normalt. Hun er verdens beste!

Idag hyller jeg den tøffeste, morsomste, mest omtenksomme, varme og ikke minst joviale dama jeg kjenner. Hun fyller nemlig år idag og tilfeldighetene skal ha det slik at hun Ikveld entrer scenen på Christiania Teater i Oslo med showet Uredigert! Kanskje det dukker opp noen overaskelser iløpet av kvelden som hun ikke vet også – jeg hadde nemlig en drøm nylig at jeg stod på scenen med mikrofon og fortalte vitser. Helt uredigert! Ha ha ha!

Elaine Bloom entrer scenen Ikveld med showet uredigert. Jeg kommer. Kommer du?

Gratulerer med dagen snupps! Du er en fantastisk tante for miniklanen. Du er alltid med å leker. Og overnatter, bare fordi de vil hoppe i sengen din (alt for) tidlig! Du lar dem kjøre tog under dynen, oppi håret til alle døgnets tider. Vi digger deg! Lykke til Ikveld og jeg gleder meg til å se deg på scenen!

Stor klem fra,

Daniel, Sebastian, Jonathan og Markus.

Linn & Robert 💙

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Idag hyller jeg den tøffeste dama jeg vet om! That’s What friends Are for!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.