@Høyt og Lavt klatrepark med Barnekreftforeningen !!!

Klar for en skikkelig aktiv dag! Destinasjonen var Høyt og lavt klatrepark @Kristiansand med mange andre av turdeltakerne. Daniel gledet seg enormt, for han har vært på Høyt og lavt klatrepark tidligere, de små var jeg litt usikre på. Men på forhånd fikk vi beskjed om at så lenge de er over 80 cm så kan de delta på de minste løypene. Det er hele 3 (!) stykk løyper for de aller minste. Så alle små tøffinger kan utfordre seg her!

Sebastian er klart for høyt og lavt klatring!

 

Men før vi kom så langt som ut i en faktisk løype skulle vi igjennom noen hinder. Det første og kanskje mest utfordrende var å få på seg selene! De to minste klarte knapt å stå/gå med alt på, så det endte med at vi bare tok av de igjen. Daniel, Sebastian og Robert fikk på seg alt og var klare for opplæringen. Der backet Sebastian ut, fordi ziplinen var litt skummel… Men Daniel og Robert gjennomførte flere av de grønne (for de under 140 cm) løypene med stil!

Jonathan klar for utfordringer i Høyt og lavt @Kristiansand

Jonathan klar for utfordringer i Høyt og lavt @Kristiansand

Markus klar for utfordringer i Høyt og lavt @Kristiansand

Markus klar for utfordringer i Høyt og lavt @Kristiansand

Vi andre gikk en tur for å se etter de to andre, men så de aldri. Verken høyt eller lavt. Så vi gikk å spiste litt og plasket i vanndammene isteden.

Da vi kom tilbake til hotellet slappet vi en liten stund, før vi inntok badeland! Et super badeland med alt fra store sklier, klatrevegg i vannet (!!), bølgebasseng og diverse boblebad. Et eldorado for guttene, som fikk skikkelig smaken på bading i sommer! (Ikke like moro for oss, som måtte løpe etter de som løp i alle retninger…)

Høyt og lavt @Kristiansand!

Høyt og lavt @Kristiansand!

Har du vært på høyt og lavt klatrepark før? Hva syns du? Kunne du tenke deg å gjenta/gjøre det? 

Ha en strålende lørdag – det skal vi! Vi skal nemlig til det guttene gledet seg aller mest til på denne turen! Stay tuned!

Klem,

Linn 🎗

Høyt og lavt @Kristiansand!

Høyt og lavt @Kristiansand!

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.