FruBeversHverdagBABY FOTO PROPS nyfødt fotografering barselsbesøk

Barselsbesøk – hjertet mitt smeltet!

Her om dagen var jeg på hyggelig barselsbesøk til en av Sebastians gode venner fra barnehagen. Han er nemlig blitt storebror til en liten, søt prinsesse. Jeg inviterte meg selv på besøk, for å hilse på (freidig) som jeg er. Det er noe med de bittebittesmå nyfødte! Jeg blir like forbauset over hvor små de faktisk er, hver eneste gang. Det er nesten magisk!

Denne lille hånden tilhører min lille nevø 💙

Ha en strålende dag! Det er fredag og helg! Har du noen morsomme helgeplaner? Her blir det hektisk i helgen, besøk, Daniel skal i bursdag x4 (!!) og vi skal på skogstur med nabolaget!

Klem,

Linn 💙

Ps, alt du ser på hovedbildet, kan kjøpes hos FruBeversHverdagBABY ⭐️⭐️

 

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Barselsbesøk – hjertet mitt smeltet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.