Frokostbursdag temabursdag barnebursdag

Siste smak av sommer, bursdag (uten tema!!!) og krangling!

For en helg! Helgen startet helt magisk med egentid på Strømstad spa med verdens beste Veronica. Lørdag hadde vi en dag uten planer (til en forandring!) og deilig var det. Daniel var ute å lekte med en venninne fra klassen stort sett hele dagen, onkel Ove var på besøk å spiste middag med oss og jeg må si det var en ganske avslappende dag.

Søndag morgen hadde Sebastian invitert til forsinket bursdag. Det er litt kjipt å ha bursdagen sin midt i fellesferien, men det er ikke så mye å gjøre med det. Derfor hadde vi lovet han å feire med guttene i barnehagen når sommerferien var over. Og idag var altså dagen! Vi inviterte til frokostbursdag! Et ganske genialt konsept om jeg så skal si det selv. Fra 11-13. Det kunne like gjerne vært 10-12, for alle med små barn har vært oppe i flere timer allerede på det tidspunktet. De fleste ihvertfall.  På menyen stod det nystekte rundtstykker med masse digg pålegg, frukt/grønnsaker, juice og melk. Istendfor kake, så ønsket 4 åringen seg muffins. Heldigvis ble det skikkelig sommervær og vi kunne feire ute på terrassen! Mon tro om det var sommerens aller siste godværsdag idag?

Frokoetbursdag, barnebursdag, temabursdag Frubevershverdag

Så godt, så enkelt!

Frokostbursdag, temabursdag, barnebursdag, Frubevershverdag

Jeg hadde selvsagt laget frokost til foreldre og!

På kvelden ble det så dårlig stemning som det kan bli, da Daniel oppdaget at smsåbrødrene hadde vært på rommet hans og rotet og rotet bort flere leker. Som aldri ble funnet igjen …

Hva er ditt beste bursdagstema til barn ? Tips meg! For det er ikke lenge til Jonathan fyller 3 år og jeg må i ilden igjen!

Klem,

Linn – bursdagsplanlegger’n ⭐️

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “Siste smak av sommer, bursdag (uten tema!!!) og krangling!

  1. Anita - Naturmamma

    Det var en ganske lur måte å gjøre bursdag på! Her fikk vi klar beskjed i dag tidlig: «10!! Det er BARE 10 dager igjen til bursdagen min!» så jeg må tenke ut noe lurt jeg også. Guttungen vil helst på Leos Lekeland, men det orker jeg ikke.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.