@ Rønbjerg! En hel dag der MINIKLANEN BESTEMMER ALT !!! Tror du jeg klarte å henge med?

Vi er på tur med BARNEKREFTforningen til Danmark.

For å ta det siste først, JA for det meste. Klarte jeg å henge med på aktivitetsnivået deres. Idag har vært en dag helt etter guttenes smak, de har fått velge aktiviteter for dagen helt selv! Etter frokost bar det rett ut og til lekelandet. (Og det før jeg hadde rukket å drikke en kaffe en gang … snakk om å virkelig kickstarte dagen!)

Hoppeputen: Jeg hopper høyere enn de på hoppeputen! Selv om Sebastian jammen ikke er langt unna å slå meg i spenst. Jeg klarer «salto» (stupe kråke) like bra! Selv om Jonathan har en langt mer kulere stil enn meg når han gjør det!

FunnyWorld: lekeland som virkelig utfordrer motorikken til både små og store. De små i den forstand at de har masse å bryne seg å for å komme seg dit de vil. Her tilbragte vi flere timer! Klatring. Hopping. Sklier. Utfordringen for voksne er at klatrestativene ikke er bygget for oss over 110 cm!

@funnyworld! Store klatrestativ, enorm sklie .. Mange utfordringer! Moro for store og små!

Sklier, klatrestativ! Guttene lekte de var Ninjagoer og var høyt og lavt! I maaange timer, mens jeg løp etter …

Spillrommet:

Fremtidig spillegal?

Se sååå mange vant, som skal veksles inn i «ordentlig» (jalla?) premier snart! Sebastian gleder seg enormt til det …

Spill er moro!

Bowling:

Kino: på dansk, men hvem bryr seg når det er Dragerytterne og guttenes første kommentar «det er det sååå lenge siden vi har sett på». Mens vi var på kino spiste vi også lunsj. Deilig italiensk pizza 😋 Endelig en liten pause i all herjingen for oss…

I 5 timer gikk det i 100, da ble det en liten pause… I skrivende øyeblikk lader jeg opp til del 2 av dagen der guttene bestemmer alt selv! Har du troen på at jeg holder ut?

Hvordan har sin dag vært idag? Like aktiv som vår? 

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.