Frubevershverdag kløne

Kløne: Jeg har LEKT på meg en skade …

Jeg har hørt det maaange gnager før, at jeg er en kløne. Og nå har jeg gjort det igjen. Jeg har lekt på en skikkelig skade i høyre håndledd. Senebetennelse! Av alle ting. Dette er ikke første gangen jeg er en kløne forrige gang vinket jeg og trodde jeg brakk fingeren. Fingeren ble bra igjen den, etter neste 4 måneder  (!!!) og flere turer på røntgen. Og bare for å si det, det er samme hånden nå. Den uheldig høyrehånden min gjennomgår ofte, stakkars …

Det er faktisk så vondt at jeg knapt orker å smøre brødskiver eller vaske håret mitt. Sååå vondt gjør det! Er det mulig å få litt sympati av deg?

Frubevershverdag @røntgen kløne vinket og brakk hånden

Ha en herlig dag – det skal jeg!

Klem,

Linn

 

 

 

Annonser

9 kommentarer til “Kløne: Jeg har LEKT på meg en skade …

  1. Abelone

    Masse sympati fra meg også. Det er enda mer forferdelig være skadet når man har barn. Hold det i ro sier legene, lettere sagt enn gjort med småbarn i huset…

    Ønsker deg en god helg og god bedring!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.