I love Mimmis.no – Babycall tips!

*ambassadør for Mimmis.no / annonse*

Jeg er så heldig å være en av noen få utvalgte test-mammaer for Mimmis.no! Denne gangen fikk vi teste en Neonate Babycall med videoVi har hatt flere babycaller tidligere, noen har jeg ikke vært fornøyde med og andre har jeg vært veldig fornøyde med. Blandt annet en annen Neonate Babycall, dog ikke så avansert som denne. Den var jeg også veldig fornøyd med. Etter å ha hatt denne en liten stund, gir jeg den 10 av 10 mulige poeng og begge tomler opp!

En som syns det var noe mer spennende å gjøre enn å sove – praktisk å be han legge seg fra etasjen under via talk-back funksjonen på babycallen!

For meg er det vitkig at den har video, god rekkevidde, god batteritid og talk-back funksjon. Neonate Babycall med video BC 8000 DV har alt dette og mye mer. Den får ekstra stjerne av meg fordi selv om rekkevidden på video er 300 meter (maks) , går den automatisk over til kun lyd når video ikke er tilgjengelig. Rekkevidden på lyd er hele 800 meter! Neonate BC 8000 DV er den første og eneste i verden som har denne funksjonen.

Range controll både på vide og lyd!

Det medfølger også multifeste som gjør at babyuniten kan festes på kalesjen på vognen, på veggen, på sengen,  på vinduet etc. Hvor praktisk er ikke det?

Enda flere funksjoner:

Parentunit kan velge mellom kun lyd, video eller kun ved bevegelser fra barnet. Du regulerer lyden enkelt på skjermen. Lydløst er også en mulighet om du ønsker det.

Praktisk touch skjerm på parentunit. Babyunit har night vision, så du fint ser babyen selv om rommet er helt mørkt.

Talk-back funksjon.

Nattlys og 2x zoom funksjon.

Du kan koble opptil 4 babyuniter på 1 og samme parentunit. Perfekt for meg som har flere små. Jeg har enda ikke prøvd denne funksjonen selv, men vurderer å kjøpe en for å ha på Jonathans rom også. Da skal jeg selvfølgelig fortelle hvordan det gjøres.

Jeg har brukt denne en stund nå, både hjemme og på ferie. Både i vogn og i sengen til Markus og har ingenting å utsette på den! Er du på jakt etter en ny Babycall – anbefaler jeg denne! Du vil ikke bli skuffet!

Natta!

Hvordan Babycall har du? Har du erfaring med Neonate babycaller? Hva er din erfaring? 

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.