En dag som alltid kommer som julaften på kjerringa, er PLANDAG …

Og ikke bare 1 plandag, men 2 plandager! Både tirsdag og onsdag er plandager i barnehagen. Da er det duket for to dager med alle fire hjemme igjen! Planen er å kjøpe nye klær til skole/barnehagestart. (Så får vi se hvor lett det blir med alle fire på slep …)

Før klokken var 12, hadde vi rukket å leke med stort sett de fleste av nabobarna – flere går i samme barnehage og var naturlig nok hjemme idag de også. Daniel og jeg prøvde også to ganger på å lage slim med neglelakk med god beskrivelse fra YouTube – uten hell. Blandingsforholdet vårt var nok ikke helt riktig. Vi hadde også rukket å spise lunsj ute på benken vår. Den bestod av brødskiver med diverse pålegg på, banan, kjeks og iste. Og vi hadde rukket å krangle, kjefte, dytte og spytte (!!!) på hverandre.

Mammas nye Essie neglelakk gikk med til å prøve å lage slim! (Nesten perfekt)

Vi leter stadig etter det rette blandingsforholdet mellom olje/neglelakk…

Nå ligger miniklanen til lading og forhåpentligvis får vi en like aktiv og bra Plandag sammen imorgen – uten dytting og spytting!

Torsdag skal Markus ha innkjøring i barnehagen. Det blir spennende. Både for han og meg. Har du husket å lese mine 5 SUPRE tips til barnehagestarten? Disse tipsene garanterer en fin barnehagestart!

Hva er ditt beste tips til aktivitet jeg kan gjøre med guttene imorgen? Tror jammen meg det er meldt dårlig vær imorgen og … Hurra, sier jeg. Litt ironisk. 

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

3 kommentarer til “En dag som alltid kommer som julaften på kjerringa, er PLANDAG …

  1. Nann Karin

    Ha, ha disse planleggingsdagene, som jeg er avhenging av på jobb og som gjør hårene enda gråere enn de er på hjemmebane. Her jobber vi begge i skolen og har planleggingsdager de sammen dagene som skolen er stengt. Og vi har minimalt med nettverk som stiller opp. Nå er fotballskole løsningen… og noen kjedelige timer, stillesittende på pappaens jobb, mens pappaen er med på å legge og kooridnere planer og bli skolert før skolestart… og jeg har akkurat sjekket yr, mht den allerede nevnte fotballskolen Regnet kommer etter klokken 1800 i morgen, så den fineste lekeplassen i byen, en tur i skogen for å lete etter bær, lete etter Kaptein Rødskjegg sine poster ( kart fåes blant annet på Bjørn C ved rundkjøringen på Melløs) , leke på stranda eller ta en tur på Eikabanen. Hørte også at det er masse å pukke på Skogen gård ved Onsøy kirke. Visstnok barnevennlig 😀 Noen tips, og jeg ser at jeg nok er best på uteaktiviteter.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.