Oktoberfest anledning min bursdag - kostyme kjøpt hos Partyking!

Tjen penger på bloggen din!

*annonse – samarbeid med Adrecord*

Vil du tjene penger på bloggen din? En fin måte å gjøre det på er å tilknytte seg til en affiliate nettverk, som Adrecord. Da vil du som blogger få muligheten til å tipse dine lesere om for eksempel butikker og produkter du selv digger og samtidig tjene penger.

En kul nettbutikk (syns jeg ihvertfall) er Partyking. Jeg har skrevet om Partyking tidligere på bloggen også, lenge før jeg inngikk dette samarbeidet. Partyking bruker affiliatenettverket Adrecord. Det er helt gratis å være med affiliate nettverket og DU tjener penger når dine lesere handler i en butikk du skriver om. Enkelt, greit og ikke minst trygt!

Du kan selv teste ut hvor enkelt det er ved å opprette en konto hos Adrecord og linke til for eksempel Partyking. For eksempel kan du linke til de kule Hawaii kostymer og effekter til sommerfesten eller de utallige kule karnevalskostymer de har! Jeg har selv bestilt herfra flere ganger tidligere og gir tommel opp! De har prisgaranti, super rask levering, fri frakt over 1000-, og selvsagt 14 dagers åpent kjøp. Her vil du finne det meste av kostymer – jeg bestilte mitt Oktoberfestival kostyme der, anledningen var min bursdag i høst.

Oktoberfestival kostyme fra Partyking

Hvordan tjener du penger på bloggen din pr idag? Hva tenker du å joine et affiliatenettverk?

God kveld i stuen!

Klem,

Linn ⭐️

 

 

 

Annonser

7 kommentarer til “Tjen penger på bloggen din!

 1. Nann Karin

  Jeg tjener ekstremt lite på bloggen min . Merkelig nok 😀 He, he det er jo neste stillstand der. Men jeg får en del henvendelser, noen sier jeg ja til og de fleste takker jeg nei til.

  Svar
 2. Louise

  Jeg tjener på annonser og har også hatt fast reklame på bloggen. Affiliate krever jo at vanvittig mange mennesker klikker seg inn og faktisk handler fra nettbutikken (og ofte kun de produktene man linker til) så har tenkt at de som tjener greit på dette er de tre mest leste bloggene i hele Norge liksom. Men det kommer jo også an på hvor mye man får pr.klikk eller kjøp da😊
  Utrolig kul nettbutikk den Partyking altså😊👏

  Svar
  1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

   Ja, det er sant. Men man kan sikkert forhandle seg til en bra deal. Jeg fikk tilbud fra et annenrangs firma med 300-, PR klikk inn og provisjon av salg. Men det var så useriøst, så etter mye fram og tilbake takket jeg pent nei. Og da hørte jeg (heldigvis) aldri noe mer! Jeg tenker at affiliate nettverk er en bra greie å tjene penger på, så lenge man har avtale.
   Men i dette tilfelle, jeg digger Partyking og har brukt å handle herfra mange ganger, så det var litt morosmt at de var med på Adrecord!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.