PR kåte meg … Jeg tok utfordringen gitt av NRK !

Ha ha! NRK radio har gitt østfoldinger en utfordring! Jeg tok selvsagt dette på strak arm. Kort fortalt: Det er en koffert som inneholder kun en mobil og lader. Konseptet er enkelt, når den ringer svarer du. Når du har lagt på, gir du den videre. Det er live på radio og det eneste man vet, er at den ringer klokken 07.20.

Jeg fikk den av min venninne og nabo, Marianne. Og ga den videre til kompis og også nabo, Andreas.

Så nå blir det spennende å se hvor kofferten ender opp når sommeren er over. Har du hørt dette morgenprogrammet?

Ha en fin søndag! Har du tatt sommerferie?

Klem,

Linn 💙

 

 

 

Annonser

4 kommentarer til “PR kåte meg … Jeg tok utfordringen gitt av NRK !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.