Nesten 300 vannballonger på UNDER 1 minutt !!! Urettferdig VANNKRIG med de SMARTESTE vannballongene noen sinne!

Vi har hatt tidenes vannkrig! Ikke bare vi 6 men også Veronica, Andreas og barna. Vi fylte 260 ballonger på under 1 minutt! Slå den, du! Umulig sier kanskje du?

Ifjor sommer oppdaget jeg nemlig disse super smarte vannballongene! Du putter de på hageslangen, de fyller seg på få sekunder og knyter seg selv! Hvor praktisk er ikke det?

Disse smarte vannballongene er kjempepopulære blandt miniklanen! Kanskje ikke så rart? Vi fylte nå hele plaskebassenget med ballonger og hadde delt oss i lag: Pappaene mot resten! Akkurat passe urettferdig.

Jeg følte vi lå godt ann, helt til pappa-laget slo knockout på oss andre med hageslangen! Selvsagt med kaldt vann, ikke varmt, som vi brukte. Da var slaget tapt, gitt! Selv Markus var ivrig og helt med!

I skrivende øyeblikk lades det opp til nok en vannkrig og gjengen er sååå klare for revansje! Hvem tror du vinner idag?

Ha en strålende dag!

Klem,

Linn 💦

 

Annonser

2 kommentarer til “Nesten 300 vannballonger på UNDER 1 minutt !!! Urettferdig VANNKRIG med de SMARTESTE vannballongene noen sinne!

  1. Nann Karin

    VAnnkrig er alltid innafor 😀 Og om man kan fylle ballonger i en fei så blir det enda bedre.. Jeg bruker vannballonger til å fryse isbiter når jeg skal fylle vannkrukka vår. Den trenger en del for å holde seg kald, og disse varer lenger enn vanlige isbiter 😀

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.