Han har fått et navn! (Navnefest)

Fra BRYLLUPSFEBER tilnavnefest! Søndag var det duket for vår lille nervø Nikolai sine navnefest. Dersom du trenger tips til den perfekte dåpsgaven, se her!

Jeg innrømmer mer enn gjerne at det var litt tøft å stå opp søndag morgen, etter en morsom bryllupsfest og lang natt. Etter en deilig hotellfrokost og litt mer skravling med Karina og Trine, bar det rett til Nøtterøy. Dagens location for navnefesten for min lille nevø, Nikolai.

Vi fikk servert deilig spansk kyllingsuppe, som smakte fortreffelig! (Og passet veldig godt dagen derpå, faktisk) Til og med guttene spise det, fremfor pølser. Og noen spiste begge deler. Pluto har mange nevøer og niese på sin manns side også, så det var mange barn. Hele 10 stykker! Derfor arrangerte de barnevennlige leker. Alle ble delt inn i lag: Hawaii laget fikk blomsterkrans rundt halsen. Klovnelaget fikk røde neser. (Passelig illustrert på bildet over) Prinsesselaget fikk rosa kroner. Til slutt med ikke minst, bartelaget fikk morsomme barter.

Det var eggløp på skje, kubb, straffekonkurranse og det morsomste må ha vært blindeleken. En fra hvert lag fikk på seg briller (så man ikke kunne se) og en lagkamerat skulle styre vedkommende rundt og tilbake til nestemann. Det var utrolig morsomt å se på!

Pluto tenkte på absolutt alt! Hun hadde ordnet en egen isdisk! Med absolutt alt du kan tenke deg av strøssel og topping – jeg som  elsker is med strøssel (eller pommes frites!!!) på! Hva er din favoritttopping/strøssel på? En egen isdisk er kanskje et hot tips til neste barnebursdag? Jeg vet at mine hadde ihvertfall digget det! Server i søte, små og praktiske engangsbeger.

En ting er sikkert, det var utrolig godt å komme hjem igjen igår kveld. Guttene sovnet en del senere enn vanlig, naturlig nok siden vi var hjemme sent. Og jammen sluknet jeg ganske tidlig selv! Det er ikke barebare å delta på festligheter to dager på rad lenger …

Hvordan har din helg vært? Hva har du gjort?

pssst! Har du baby/barn eller kjenner noen som har? Da MÅ du delta i giveaway om den ULTIMATE BABYPAKKEN på bloggen (@frubevershverdag) NÅ! Tips gjerne venner også – det setter jeg stor pris på!

Ha en finfin tirsdag!

Klem,

Linn ⭐️

 

 

 

 

Annonser

2 kommentarer til “Han har fått et navn! (Navnefest)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.