Et spørsmål som blir gjentatt flere ganger daglig er … (barn)

«Hvor lenge er det til jeg har bursdag, mamma«?

Det er først dette barnehageåret at Sebastian har begynt å gå i bursdager til små venner. Bursdager er så utrolig stort for de! Det meste handler om når de har bursdag. Hva de ønsker seg til bursdagen sin. (Ønsker til Jul er også veldig populært – fordi deg rf leeenge til neste bursdag) De spør meg opptil flere ganger daglig om dette med bursdager. Det snakkes stadig om hvem som skal komme i bursdagene deres og er de uenige om noe, så er de raske ut med å si: da får ikke du komme i bursdagen min. Mens de kommer løpende til meg. «Mamma, vet du hva han sa? At jeg ikke får komme i bursdagen hans!»

Jeg var tidlig ute med å avklare det der: Brødre får komme i bursdagen til hverandre uansett, nettopp fordi de er brødre. Jeg er usikker på om de var fornøyde med svaret mitt, for de stod bare å måpte mot meg.

Sebastian er førstemann ut, han fyller snart 4 år. Ifjor hadde han Thomas toget som bursdagstema, i år er jeg litt usikker på hva jeg skal gå for. Det store om dagen er Beybladefinger spinner og Ninja turtles. Kanskje en salig blanding av alle de temaene? Hva syns du? Eller har du et helt annet tema? Jeg er takknemlig for alle svar fra dere kloke og kreative lesere!

Klem,

Linn 🎉

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.