En takk til vår fantastiske barnehage for en super Juli! Nå er det S O M M E R F E R I E for hele miniklanen!

Idag er dagen! SOMMERFERIE!

Fredag var siste dagen i barnehagen for guttene og vi hadde med fruktfat og en is. Det er tross alt sommerferie, så det må være innenfor? Det ble veldig godt mottatt av de små barna som var der!

Jeg må bare skryte litt av barnehagen vår! De ansatte er de beste i hele verden – de er omsorgsfulle, lekne og ivaretar guttene våre på best mulig måte! I motsetning til mange andre barnehager så holder vår åpen hele juli! Har din barnehage åpent? Eller stenger den noen uker i juli, som de fleste gjør? De to siste ukene har det dog vært færre barn der: den ene dagen var det Sebastian og Jonathan og bare to andre. Likevel storkoser guttene seg! De gjør ting de ikke bruker å gjøre til vanlig, alt fra hopping i hoppeslottet, bading, selvsagt masse leking i og rundt barnehagen (veldig stas å få lov å være på utsiden av gjerdet!), plukket bær, spist is og malt med føttene!

Mandag var Markus og jeg i barnehagen med vafler og syltetøy til de 4 (!!) barna som var der 🍪

Markus og jeg har vært der litt lengre ved levering og henting, en fin måte å starte den virkelige tilvenningen til han selv skal starte der i slutten av august!

Ha en strålende fredag – det er helg, sommer og sol! Hva er din helgeplan? Jeg skal på date – og det er ikke Robert 🙈

Klem,

Linn 💙

 

 

 

 

Annonser

1 kommentar til “En takk til vår fantastiske barnehage for en super Juli! Nå er det S O M M E R F E R I E for hele miniklanen!

  1. Nann Karin

    Hyggelig med trivsel i barnehagen. Jeg var ei av de som ønsket å jobbe når det var «sommerbarnehage» fordi det var rom for så mye man ikke får gjennomført i hverdagen når avdelingen var full og så fikk man så god til til hver barn 😀
    Sitter og vurderer hva vi skal finne på resten av helgen og om når vi skal stikke av på neste tur.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.