Bytt ut chip med frukt og bær! (Gjerne fra egen hage!)

OK, jeg har jukset litt. Verken kiwi, banan, druer eller epler er fra egen hage. Men forhåpentligvis kommer det snart epler i bøtter og spann i frukthagen vår. Jordbær er allerede kommet. Bringebær, rips, poteter, mais, diverse urter, epler, moreller og tomater er ventet. Alt fra egen hage.

Jeg elsker salt godteri og chips! Og jeg elsker frukt og bær! Fremfor å stappe i meg godteri, gikk jeg for en stor bolle med dette. Poeng til meg selv for å motstå sukker!

Hva er ditt sunne tips til noe å stappe i munnen, fremfor godteri? 

Klem,

Linn 🍭

 

 

 

Annonser

6 kommentarer til “Bytt ut chip med frukt og bær! (Gjerne fra egen hage!)

  1. Nann Karin

    Vi er bedre på frukt og bær enn på godteri og har allerde vært på villbringebærsanking. Har blåbær, rips, jordbær og stikkelsbær i hagen, – og rabababera da. Men den serveres enten som saft, sylteøy i pai eller med en kopp sukker. Får vel i seg vitaminene da og 😀

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.